Prutas Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam, Jak usunąć jeden plik z płyty DVD-RW? Właśnie dostałem nagrywarkę i płytę DVD-RW, nagrałem coś i chce jeden z tych plików usunąć? Wiem jak formatować, ale nie oto chodzi. Pozdrowienia :unsure: P.S Nie denerwujcie się na mnie, jestem nowy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam. A koniecznie napisz nam jak nagrałeś płytkę (w jakim programie). :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prutas Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 W programie Nero 6, dołączonym do zestawu. Ma on zainstalowany plugin DVD. Zaznaczyłem też płytkę wielosesyjną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Czyli nie wykorzystałeś zapisu pakietowego. Jedyna rada to przenieść płytę na dysk, na dysku skasować plik a potem po formacie płyty jeszcze raz w nero nagrać. Zwracaj uwagę na sesje jeżeli jest ich kilka aby wszystkie dane zgrać na dysk przed formatem DVD-RW. Opcja 2.Zgrać na 2 sesję bez tego pliku a potem 1 sesję wykasować (nie wiem czy to zadziała możesz stracić dane) Osobiście polecam 1 wariant często tak robię bo coś zapomnę z reguły dograć. :lol: A i staraj się ograniczać ilość sesji, zabierają sporo MB z płytek na własny użytek. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...