smart Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Szukałem w sieci ściezki dźwiękowej do tego filmu i znalazłem tylko, że pliki *.rm, jak zrobić z tego mp3??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Szukałem w sieci ściezki dźwiękowej do tego filmu i znalazłem tylko, że pliki *.rm, jak zrobić z tego mp3??? Nikt z Was nie Wie?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 goldwave :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Gdybym mial stale lacze, to bym ci podeslal tego soundtracka, Wskazowka: Wystarczy sciagnac 2 sciezki, bo wszystki inne sa do nich bardzo podobne i nie warto tracic czasu na sciaganie :) 31h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Gdybym mial stale lacze, to bym ci podeslal tego soundtracka, Wskazowka: Wystarczy sciagnac 2 sciezki, bo wszystki inne sa do nich bardzo podobne i nie warto tracic czasu na sciaganie :) 31h ja mam soundtrack z tego w mp3, podaj moze jakis ftp albo co to moge wrzucić. bo na maila to sie troche bedzie dłużyło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Gdybym mial stale lacze, to bym ci podeslal tego soundtracka, Wskazowka: Wystarczy sciagnac 2 sciezki, bo wszystki inne sa do nich bardzo podobne i nie warto tracic czasu na sciaganie :) 31h ja mam soundtrack z tego w mp3, podaj moze jakis ftp albo co to moge wrzucić. bo na maila to sie troche bedzie dłużyło.... niestety nie mam ftp-a, może kilka mp3 na maila :-) site@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mialem kiedyś podobny problem, tzn nie mogłem zadnego 'epka' czy setu z groovetech.com przerobic sobie na mp3 (a niektóre są miodzio - polecam technomułom ;) ). Z pomocą przyszedł mi program Total Recorder - poszukaj w sieci znajdziesz na pewno... Program krótko mówiąc nagrywa wszystko co 'leci' z twoich głośników (do formatu .wav). Wystarczy sobie teraz w wav na mp3 przekonwertować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...