sonnen_x Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Witam Wszystkich! Temat stary ale jary. Jak zmusić printserver HP JetDirect EX Plus z zapiętą drukarnią HP LaserJet 6P do działania pod win XP? Jest to poruszone na wielu zachodnich forach, postępowałem wg zaleceń, ale nic nie działa. Osoby dramatu: HP JetDirect EX Plus HP LaserJet 6P D-Link DSL-504T kilka PC...:-) No i printserver pinguje się spoko, drukuje swoje ustawienia (demo), ale oczywiście nie da się dodać drukarki sieciowej, XP nie widzi takowej. Próbowałem cudownego HP Install Network Printer Wizard no i oczywiście kapa, też jej nie wykrywa. To teraz proszę się tu ładnie przyznać kto już coś takiego okiełznał:-) albo ma jakiś pomysł na ten temat:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ustaw druk. jako lokalna, protokol raw i powinno smigac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a jak ten protokół raw mam ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 OK, dzięki, już działa! Pozdrówy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...