matyj Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No wlasnie mam ten telefon, wiem ze jest stary ale mam pytanie.Czy istnieje do niego soft z polskim slowniekiem T9? Jezeli tak to skad moge go sciagnac? Od kumpla slyszalem ze pol T9 to tej kom nie mozna wgrac ale na allegro widzialem kilka tel wlasnie z tym slownikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No wlasnie mam ten telefon, wiem ze jest stary ale mam pytanie.Czy istnieje do niego soft z polskim slowniekiem T9? Jezeli tak to skad moge go sciagnac? Od kumpla slyszalem ze pol T9 to tej kom nie mozna wgrac ale na allegro widzialem kilka tel wlasnie z tym slownikiem. Looknij i popytaj na http://www.fkn.pl na forum NOKII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mozna wgrac.... sam wgrywalem..... poszukaj w necie softu na www.google.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 gsm.div.pl dzial download masz flash i flashera trzeba zrobic 2 kabelki ,kwestia 10min i okolo 7zl wydatku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyj Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Dzieki za pomoc teraz zostalo tylko wgrac softa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyj Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mam jeszcze jedno pytanko czy istnieje takie cos na kompa jak emulator komorki zeby np. wgrac do tego softa i obczaic jak to wyglada?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mam jeszcze jedno pytanko czy istnieje takie cos na kompa jak emulator komorki zeby np. wgrac do tego softa i obczaic jak to wyglada??Z tego co wiem to nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...