TeQuila SunRise Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Czy mozna wlaczyc laptopa inaczej niz przyciskiem Power ? Powiem w czym rzecz, chcialbym zrobic sobie taka pseudo stacje dokujaca, tzn podlaczam laptopa do monitora/myszki/klawiatury zewnetrznej i wio. Tylko troche nie usmiecha mi sie za kazdym razem otwieranie go zeby wlaczyc/wybudzic z hibernacji itp Jest na to jakis sposob ? Apropo klawy zewn dołaczanej do laptopa, stosuje to ktos ? sa jakies problemy ? Aha, jeszcze jedno pytanie i glownie do Łodzian. Gdzie mozna u nas poogladac Asusy ? ciezko je znalezc, wszedzie mowia ze na stanie ich nie byc i nie przewidywac zeby miec :/ Edytowane 16 Stycznia 2006 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 w stacjonarnym bybła możliwosc odpalenia z klawiaturu, a w lapie hmmm waptie , jedynie to mozesz wyprowadzic kable od power ale czy to ma sens, ale pomysł dobrty kombinuj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 W mojej toshibie jest w biosie opcja do włączania z klawiatury; tylko niewiem jak to się będzie miało do zewnętrznej - po wyłączeniu jest odłączone napięcie z ps2/usb więc nie wiem; chyba, że po uaktywnieniu tej opcji zostaje cały czas napięcie na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja chciałem żeby sie wzbudzał z myszki :) jak jest screenserver czy cuś i ustawiłem sobie w biosie wake on usb czy jakos tak i dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...