night_crawler Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 witam, mam dosyc dziwny problem, w momencie kiedy wciskam np jakikowlwiek klawisz i przytrzymuje - np alt+enter, alt+l, ctrl+v i czy nawet jak pisze cos i chce to skasowac to w momencie wcisniecia backspace nic sie nie dzije a ja zwolnie go to dopiero widac efekt, dzieje sie tak w GG, openffice'ie, wszystkich grach,... ale np w mozilli (suite) tego nie mam - no moze troche kursor chodzi wolniej niz powinien ale nie ma tego zacieca przy ktorym nic nie moge zrobic. pierwszy raz sie z tym spotykam, dzieje sie tak na laptopie, ktos moze wie jak to naprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Przeskanuj jakims antyvirem i dodatkowo np. Ad-aware.Moze to jakies smieci masz na dysku i stad te zwolnienia.Przeinstaluj stery do MOBO oraz do grafiki chociaz watpie aby to powodowalo te zwiechy.. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...