mariusz654321 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mam następujący problem: Mój liteon nie chce nagrywać płyt z wyjątkiem dvd+/-rw, pomimo,że wcześnniej wszystko się nagrywało bez problemu. Płyty zaczynają się nagrywać, a po chwili przestają i np. w nero pisze, że zapis płyty się nie powiódł lub zawiesza się komputer. Na początku myślałem, że to może wina biosu, więc spróbowałem go zmienić na nowszy, ale wgrywanie dochodzi do 100%, następnie pisze inquiring... , a po pewnym czasie zawiesza się komputer lub wyskakuje komunikat po angielsku, który można przetłumaczyć mniej więcej tak: "flashowanie nie powiodło się, skontaktuj się z twoim sprzedawcą". Jakimś cudem udało mi się zmienić bios na najnowszy US0S (podczas flashowania komputer się zawiesił, a po restarcie nagrywarka działała z nowym biosem), ale problem z nagrywaniem nie zniknął. Czy ktoś wie co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...