Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Tak sobioe mysle, ze moze by w wakacje zrobic zjazd Tweakowcow? Co o tym myslicie? Wypadaloby sie poznac i wiedziec komu pomagamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Byly juz takie plany i ................................ doopa :? Nigdy sie nie dogadamy gdzie zrobic zlota siakiegos :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 mysle ze to calkiem fajny i ciekawy pomysl wart rozwazenia, jestem calkiem zaa ... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Proponuje Szczecin (najblizej mnie:)-od razu Grzesio mialby bliziutko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jeśli juz wogule, to najlepies srodek Polski. Centrum jest zawrsze najlepszym miejscem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 to moze w czechach - kazdy by mial daleko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No a przy okazji n a j e b i e m y sie jak biszkopty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No a przy okazji n a j e b i e m y sie jak biszkopty :Dyasne to aKuRaT jest NAjWAzNieJsZe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie chodzi o to zeby sie zchlac! Bo ja nie pije (mam dopiero 15 latkufffff :) W centrum Polski to moze tak bo duzo tweakowcow jesl z Wawy i okolic :) Jak Grzesio by jechal to ja bym sie zabral z nim:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No a przy okazji n a j e b i e m y sie jak biszkopty :Dno ale to tak przy okazji tylko :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No a przy okazji n a j e b i e m y sie jak biszkopty :Dyasne to aKuRaT jest NAjWAzNieJsZeto akurat jest najwazniejsze! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Bijajcie sie z tym alkoholem! :P Piszcie czy wchodzici w takie cos czy nie! PS. Moj 200 post :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 a czy #tweak CreW moze przyjechac? :twisted: :lol: 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No wlasnie czy nas tam ie zabijecie???? :P bo ja sie bardzo boje niektorych panoow z tweak.pl , ale bym se pojechal tam do was :P i pogadal ;) z niektorymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Bijajcie sie z tym alkoholem! :P Piszcie czy wchodzici w takie cos czy nie! PS. Moj 200 post :) :P :P :P jestem za oczywiście ale w wakcaje !!! bo teraz troszke zimno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jestem za a nawet przeciw (to chyba tekst Wałęsy nie ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Proponuje wbic sie gdzies albo na mazury (jeziora, pola kempingowe :) ) albo nad morze (duze plaze - wszyscy userzy by sie tam zmiescili :) ) ew gory (zrobimy oblerzenie wisly :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 moze nad morzem ?na jakies pole namiotowe ? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 tak tak w gory proponuje. pol namiotowych duzo , widoki piekne no i woda (piwo) lepiej wchodzi, mniejszy kac potem. :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja proponuje nad morzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 morze jest chyba najlepsze. a nocleg to sie jakos wykombinuje:) nie ma sie co obawiac userow (no chyba,ze sie ktos narazil Grzesiowi,Reedowi badz Masterowi-czyt Liskowi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ja proponuje rowniez nad morze bo mam blisko. i oczywiscie w wakacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Chono nad morze, bardzo tu milo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiecie w last wakacje... mialem przygotowane mijsce <Gdansk + plaza + ognisko> na 80% sponsorow <duze firmy> moze jakies nagrody sie znalazlyby> nocleg tani!! Prosilem o osoby chetne na maila... NIKT nie przyslal checi - "do [gluteus maximus] mi z taka miloscia"... zjazd nie wyjdzie <end of messege> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jeśli juz wogule, to najlepies srodek Polski. Centrum jest zawrsze najlepszym miejscem. A jakby nie patrzeć Łódź najbardziej temu kryterium odpowiada :D Prawie dokładnie geometryczny środek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A może na początek zrobić zloty regionalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Siemka Bardzo mnie ucieszyl ten temat i pomysl na zorganizowanie czegos takiego - jestem na TAK :!: Najlepszym miejscem bylo by cos nad morzem - IMHO Pozdrowka i aby to wypalilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak juz to w USA zrobcie przynajmniej se sprzetu nakupicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A może na początek zrobić zloty regionalne?? Good idea ! popieram ! Ktos ze slaska zapoda temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jeśli juz wogule, to najlepies srodek Polski. Centrum jest zawrsze najlepszym miejscem.No właśnie jak środek Polski to Warszawa :) BTW. podobny topic już był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...