Grinch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak juz to w USA zrobcie przynajmniej se sprzetu nakupicieJak dasz szmalec na bilety to jedziemy !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jeśli juz wogule, to najlepies srodek Polski. Centrum jest zawrsze najlepszym miejscem.No właśnie jak środek Polski to Warszawa :) BTW. podobny topic już był.WARSZAWA?? Spójrz na mapę!! Jest za bardzo w prawo i za bardzo w góre (tzn na płn. wschód). Poza tym ceny w Warszawie mogą zabić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Siemka Bardzo mnie ucieszyl ten temat i pomysl na zorganizowanie czegos takiego - jestem na TAK :!: Najlepszym miejscem bylo by cos nad morzem - IMHO Pozdrowka i aby to wypalilo hmm tak to mi sie podba moze byc nad morze :P a moze by tak GDANSK :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Gdynia, Gadńsk, Sopot 3miasto rulezzz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 macie linki i to bylo planowane poczytajcie... uff wtedy nei wyszlo choc all bylo zalatwione!! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=240...highlight=zjazd http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=117...highlight=zjazd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 dajcie mu WODKI, bo dobrze gada SOPOT rulessssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A może na początek zrobić zloty regionalne?? Good idea ! popieram ! Ktos ze slaska zapoda temat ? jak slask to moze spotkanie w gliwicach, katowcach ew maly zlot w tychach 8) Jak juz to w USA zrobcie przynajmniej se sprzetu nakupiciea dasz nam na to fundusze :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiecie w last wakacje... mialem przygotowane mijsce <Gdansk + plaza + ognisko> na 80% sponsorow <duze firmy> moze jakies nagrody sie znalazlyby> nocleg tani!! Prosilem o osoby chetne na maila... NIKT nie przyslal checi - "do [gluteus maximus] mi z taka miloscia"... zjazd nie wyjdzie <end of messege> Wtedy Cie wystawili!:( A mialo byc tak fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jedyna szansa żeby coś takiego wszło to zorganizowanie naprawdę dużej imprezy. Bo z samego tweak to obstawiam przyjechało by 100 osób góra. Trzeba by np. Podpiąć się do mistrzostw polski w składaniu pc-ta (chip), zrobić zlot OC, ale nie tylko z tego forum (a są jakieś inne :) ). I wogóle dużo sponsorów, prezentacje sprzętu. Prawie targi całe... tylko że to niemożliwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 NIewiem czy zauwarzyliście ale narazie 3 miasto panuje :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 hmmm moj ogolnie byl nastawiony na cala modowa/o/c polske... kazdy serwis <w planach, kilka zostalo poinformowanych> mial przyjechac... lecz nie wypalilo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 no kto spisal o USA hmm jak cos to zapraszam domnie na zlot po drugiej stronie ULicy glowana siedziba ATI :-) meijsca chyba starczy dla wszytskich :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Proste robimy np w gdansku na rynku ew w sopocie obok mola w wakacje ja np wypoczywam niedaleko (skrome 100km) i moglbym tam sie pojawic powiedzmy tak od 11 do 16-17 (PKP&PKS rules :) ) ew zostac na pare dni (mam w gdansku qmpla u ktorego moglbym bezproblemowo przespac tak ze 3 noce :) ) reszta ludzi by sie zobozowala na obrzerzach 3miasta ew na helu ;) czy w tczewie lub pobocznych wsiach :) ci co byli by przy okazi na wakacjach w tych okolicach mogli by pewnie tez wpasc mazury tez maja blisko :P reszta polski by tez jakos dotarla (lodz sama doplynie po wisle ;) ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 najpierw trzeba by znaleść sponsorów, a dopiero później ustalić miejsce i organizować ludzi. Bo nikt nie pojedzie tak na żywioł wogóle nie wiadomo co oglądać i kogo spotkać. To musi być dużą impreza. Nikt nie będzie przejeżdzał całej polski, żeby podziękować kolesiowi co mu powiedział jak winde postawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A może na początek zrobić zloty regionalne?? Good idea ! popieram ! Ktos ze slaska zapoda temat ? jak slask to moze spotkanie w gliwicach, katowcach ew maly zlot w tychach 8) To ja stawiam na katowice ew chorzów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jak slask to doradzam wam wroclaw ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 jak slask to doradzam wam wroclaw ! Słuchajcie go bo dobrze mówi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja stawiam na Polske! Mysl przewodania jest wspaniala, ale ... Mozna wybrac 2,3 wieksze "osrodki" skupiajacych Tweakowcow i tak zrobic spotaknia. nastepnie z kadzego osrodka zrobic recenzje i przeslac na tweak.pl. Osrodki jaki proponuje: zaczne od konca ,Krakow, Wawa, 3Miasto mam nadzieje ze w 3miescie organizacja wszystkigo zajal by sie kolega samhain (jesli sie myle to :oops: ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 albo zrobmy glosowanie ile osobp pochodzi z jakiego wojewodzctwa i bedzie po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 To może Kraków??? Takie ładne miasto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja stawiam na Polske! Mysl przewodania jest wspaniala, ale ... Mozna wybrac 2,3 wieksze "osrodki" skupiajacych Tweakowcow i tak zrobic spotaknia. nastepnie z kadzego osrodka zrobic recenzje i przeslac na tweak.pl. Osrodki jaki proponuje: zaczne od konca ,Krakow, Wawa, 3Miasto mam nadzieje ze w 3miescie organizacja wszystkigo zajal by sie kolega samhain (jesli sie myle to :oops: ) pozdrawiam Sledziu , a o tak "skromnych osrodkach" jak Gorny i Dolny Slask to slyszales ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Fynduszy na sprzet to ja ni mam a jak bym mial to sobie bym zalatwial, a tak poza tym to zorganizujcie to np. na przystanku Woodstock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jestem ze stolycy ale jak nie Wawa to Wroclaw moze byc... hmm a moze by jakas ankiete tu wbic ?...no tak ale wtedy wygra Wawa ;) Ale przyjezdzamy z kompami ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jestem ze stolycy ale jak nie Wawa to Wroclaw moze byc... hmm a moze by jakas ankiete tu wbic ?...no tak ale wtedy wygra Wawa ;) Ale przyjezdzamy z kompami ? ;) A nie lepiej najpierw zloty regionalne, jak wyjdzie dobrze to można się zastanawiać nad zlotem ogólnopolskim Zlot-Warszawa Zlot-Śląsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Jestem ze stolycy ale jak nie Wawa to Wroclaw moze byc... hmm a moze by jakas ankiete tu wbic ?...no tak ale wtedy wygra Wawa ;) Ale przyjezdzamy z kompami ? ;) A nie lepiej najpierw zloty regionalne, jak wyjdzie dobrze to można się zastanawiać nad zlotem ogólnopolskim Zlot-Warszawa Zlot-Śląsk Kolega ma racje. Fajnie bylo by sie spotkac "razem", ale wszyscy wiemy ze nie kazdemy moze takie rozwiazanie pasowac. Zloty regionalne to dory pomysl na poczatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja jestem za spotkaniem gdzieś na Śląsku :D:D:D:D Np: w KATOWICACH . Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Moze w jakiejs wsi, albo malym miasteczku, wtedy bysmy mieli piwo za 3 zl w pubie, a nie za 10, jak to jest w co poniektorych miejscach w wawie, skandal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Mazury: Woda, tani browar, cale pole namiotowe nasze i laseczki na plazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja jestem za spotkaniem gdzieś na Śląsku :D:D:D:D Np: w KATOWICACH . Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski :D:D:D:D Dopisz się do listy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17865&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ja jestem za spotkaniem gdzieś na Śląsku :D:D:D:D Np: w KATOWICACH . Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski :D:D:D:D Dopisz się do listy http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17865&highlight= DOPISAŁEM się ;))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...