Skocz do zawartości
Hubert

Drodzy Tweakowcy! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli juz wogule, to najlepies srodek Polski. Centrum jest zawrsze najlepszym miejscem.

No właśnie jak środek Polski to Warszawa :) BTW. podobny topic już był.
WARSZAWA?? Spójrz na mapę!! Jest za bardzo w prawo i za bardzo w góre (tzn na płn. wschód). Poza tym ceny w Warszawie mogą zabić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Bardzo mnie ucieszyl ten temat i pomysl na zorganizowanie czegos takiego - jestem na TAK :!: 

Najlepszym miejscem bylo by cos nad morzem - IMHO

Pozdrowka i aby to wypalilo

hmm tak to mi sie podba moze byc nad morze :P a moze by tak GDANSK :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może na początek zrobić zloty regionalne??

Good idea !

popieram !

Ktos ze slaska zapoda temat ?

jak slask to moze spotkanie w gliwicach, katowcach ew maly zlot w tychach 8)

Jak juz to w USA zrobcie przynajmniej se sprzetu nakupicie

a dasz nam na to fundusze :wink: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie w last wakacje... mialem przygotowane mijsce <Gdansk + plaza + ognisko> na 80% sponsorow <duze firmy> moze jakies nagrody sie znalazlyby> nocleg tani!!

Prosilem o osoby chetne na maila... NIKT nie przyslal checi - "do [gluteus maximus] mi z taka miloscia"...

zjazd nie wyjdzie <end of messege>

Wtedy Cie wystawili!:( A mialo byc tak fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna szansa żeby coś takiego wszło to zorganizowanie naprawdę dużej imprezy. Bo z samego tweak to obstawiam przyjechało by 100 osób góra.

Trzeba by np. Podpiąć się do mistrzostw polski w składaniu pc-ta (chip), zrobić zlot OC, ale nie tylko z tego forum (a są jakieś inne :) ). I wogóle dużo sponsorów, prezentacje sprzętu. Prawie targi całe... tylko że to niemożliwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proste robimy np w gdansku na rynku ew w sopocie obok mola w wakacje ja np wypoczywam niedaleko (skrome 100km) i moglbym tam sie pojawic powiedzmy tak od 11 do 16-17 (PKP&PKS rules :) ) ew zostac na pare dni (mam w gdansku qmpla u ktorego moglbym bezproblemowo przespac tak ze 3 noce :) ) reszta ludzi by sie zobozowala na obrzerzach 3miasta ew na helu ;) czy w tczewie lub pobocznych wsiach :)

ci co byli by przy okazi na wakacjach w tych okolicach mogli by pewnie tez wpasc mazury tez maja blisko :P reszta polski by tez jakos dotarla (lodz sama doplynie po wisle ;) ) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najpierw trzeba by znaleść sponsorów, a dopiero później ustalić miejsce i organizować ludzi. Bo nikt nie pojedzie tak na żywioł wogóle nie wiadomo co oglądać i kogo spotkać. To musi być dużą impreza. Nikt nie będzie przejeżdzał całej polski, żeby podziękować kolesiowi co mu powiedział jak winde postawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stawiam na Polske!

Mysl przewodania jest wspaniala, ale ...

Mozna wybrac 2,3 wieksze "osrodki" skupiajacych Tweakowcow i tak zrobic spotaknia. nastepnie z kadzego osrodka zrobic recenzje i przeslac na tweak.pl.

Osrodki jaki proponuje:

zaczne od konca ,Krakow, Wawa, 3Miasto

mam nadzieje ze w 3miescie organizacja wszystkigo zajal by sie kolega samhain (jesli sie myle to :oops: )

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stawiam na Polske! 

Mysl przewodania jest wspaniala, ale ...

Mozna wybrac 2,3 wieksze "osrodki" skupiajacych Tweakowcow i tak zrobic spotaknia. nastepnie z kadzego osrodka zrobic recenzje i przeslac na tweak.pl.

Osrodki jaki proponuje: 

zaczne od konca ,Krakow, Wawa, 3Miasto

mam nadzieje ze w 3miescie organizacja wszystkigo zajal by sie kolega samhain (jesli sie myle to  :oops: )

pozdrawiam

Sledziu , a o tak "skromnych osrodkach" jak Gorny i Dolny Slask to slyszales ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ze stolycy ale jak nie Wawa to Wroclaw moze byc...

hmm a moze by jakas ankiete tu wbic ?...no tak ale wtedy wygra Wawa ;)

Ale przyjezdzamy z kompami ? ;)

A nie lepiej najpierw zloty regionalne, jak wyjdzie dobrze to można się zastanawiać nad zlotem ogólnopolskim

Zlot-Warszawa

Zlot-Śląsk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ze stolycy ale jak nie Wawa to Wroclaw moze byc...

hmm a moze by jakas ankiete tu wbic ?...no tak ale wtedy wygra Wawa ;)

Ale przyjezdzamy z kompami ? ;)

A nie lepiej najpierw zloty regionalne, jak wyjdzie dobrze to można się zastanawiać nad zlotem ogólnopolskim

Zlot-Warszawa

Zlot-Śląsk

Kolega ma racje. Fajnie bylo by sie spotkac "razem", ale wszyscy wiemy ze nie kazdemy moze takie rozwiazanie pasowac. Zloty regionalne to dory pomysl na poczatek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem za spotkaniem gdzieś na Śląsku :D:D:D:D

Np: w KATOWICACH .

Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski :D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski  :D:D:D:D

Dopisz się do listy

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17865&highlight=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo chyba lepiej będzie dla każdego jak zjazd bedzie blisko niego dlatego np w Katowicach moze odbyć się spotkanie TWEAKOWCÓW ze Śląska ;) i z bliskich okolic lub nawet z całej Polski  :D:D:D:D

Dopisz się do listy

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=17865&highlight=

DOPISAŁEM się ;)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi