spavatch Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Hyh, mnie tez 300-tka Codegen padla, chwalic Pana nic sie nie stalo ;). Teraz szukam czegos ekstra... :? Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie wiem chlopaki jak wy ale ja sie pozbylem asusa :P i kupilem a raczej wymienilem na to co mam w podpisie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja wymieniam w next week ,bo wolalbym 8RDA+, wlasnie lagier skoro masz 8RDA to daj znac kilka rzeczy, czy masz firewire/lan/dzwiek 6channel ,(bo niewiem co obcieli).A tak z ciekawostek ,moj asus twierdzi ze moj nowy lsniacy Tbred-B przy czestotliwosci 2ghz ma 30C .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja teraz ustawilem 1.725V vcore i temp nie przekracza 45*C A co do mojej plytki to mam ja "gola" ale mialem okazje to wymienilem bez zadnych doplat!!!! Chlopie koopuj obojetnie ktora wersje nie bedziesz zalowac jeszcze nie widzialem tyle ustawien w biosie. Zmieniasz nawet czestotliwosc AGP :twisted: narazie testuje wynik w 3dmarku skoczyl o okolo 300-350 pkt :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ale dzwiek jest nie do wy@^%ania!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mam pytanko jakie jest standardowe taktowanie AGP?! Bo nie pamietam czy 72 czy 66 mhz :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 66mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 heh a ja oddalem asusa do servisu, i w hurtowniach jeszcze sie niepojawil, czekam juz 1,5 tygodnia, byle przed feriami mieli juz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam qestion;) Czy na tym asusie bedzie dobrze dzialalradon 9700Pro herculesa? Czy lepiej przesiaśc sie na epoxa 8k9a?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja po tym jak zobaczylem co oferuje Epox swoim uzytkownikom szybko zapomnialem o asusie :lol: musze przyznac ze asus musi sie schowac ze swoim biosem i mozliwosciami przy tym co ma epox pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nie porównuj Nforce do VIA. Nie da sie w biosie udostepnic wiecej opcji niz oferuje chipset. ja dlugo sie zastanawialem przed wyborem plyty i przegladalem instrukcje do wielu plyt glownych. Jesli popatrzysz na A7N8X to podobnie jak Twoj Epox umozliwia on ustawienie AGP na dowolna wartosc z zakresu 66-100 MHz, niezaleznie od fsb. A przynajmniej ja tam to wyczytalem. Prawda jest taka ze Nforce2 bije kt400 na glowe jesli chodzi o mozliwosci oc i cene tez, niestety. BTW epox 8rda (goly) kosztuje w Krakowie 500 zł pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 wlasnie pojawis sie bios do A7V8X wersja 1011.006 beta of course. ale ciagnie sie z porywajaca predkoscia 0.02kB/s :roll: O juz sie przestal ciagnac. GetRight pisze ze nie moze znalezc pliku na zadnym z 4 serwerow :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Mam ten bios, zadnej poprawy nie zaobserwowano :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nie porównuj Nforce do VIA. Nie da sie w biosie udostepnic wiecej opcji niz oferuje chipset. ja dlugo sie zastanawialem przed wyborem plyty i przegladalem instrukcje do wielu plyt glownych. Jesli popatrzysz na A7N8X to podobnie jak Twoj Epox umozliwia on ustawienie AGP na dowolna wartosc z zakresu 66-100 MHz, niezaleznie od fsb. A przynajmniej ja tam to wyczytalem. Prawda jest taka ze Nforce2 bije kt400 na glowe jesli chodzi o mozliwosci oc i cene tez, niestety. BTW epox 8rda (goly) kosztuje w Krakowie 500 zł pozdro ja za swojego dalem 510 pln u mnie w czwie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Jaka jest różnica pomiędzy Asusem A7V8X rev 1.1 a rev 2.01?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...