Lanc Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam wszystkich którym zechciało się looknąć ten topic :P ^^ Zasiłke kupuje pod nowy komp, a mianowicie coś takiego A64 Venice 3000+ @ o/c :) 6600gt pci-e, abit an8 ultra, 1gb ramu, 2x hdd. I teraz mam dylemat czy brać Topower 450 P5 (oczywiście jeśli wygram aukcje :P) czy Chieftec 400AA-101A czy Chieftec 420-302df ?? No chyba że polecicie coś lepszego w podobnej cenie :unsure: Pozdro 4 all :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A moze to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 A moze toPopieram, huntkey robi dobre zasiłki, ja też sie przymierzam żeby kupić tą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jak zalezy ci na ciszy to topower, bequiet, tagan... chociaz mi sie 1 wentylator topowera rozklekotal, ale troche halasuje, ale nie bede wymienial dopoki jest na gwarancji ;)i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ja bym Ci polecił Topowera, sam mam P5 400W i jestem z niego bardzo zadowolony......a przede wszystkim jest cicho...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 tylko nie chieftec to jest glosne ze az szkoda kasy, przynajmniej ten co mam ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...