Skocz do zawartości
gigabajt

Problem Z Nec 991

Rekomendowane odpowiedzi

jakaśdziwna wada jest w moim monitorku, jak wlanczam go to wydaje dziwny i dosyć głośny dziwięk,jest to bardzo denerwujace, ale na szczescie nei am wplywu na jakosc obrazu, w sumie tak jest od samego początku jak go mam ale nie chcialo mi sie go wozic do sklepu- troche waży ;] a teraz jak zbliza sie koniec gwarancji to zastanawiam sie czy nei oddać go do sprawdzenia, powinienem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. dziwny dzwiek to zbyt ogolne - jaki to dzwiek

- niskie tony -> buczacy trafopowielacz

- wysokie tony -> piszczace cewki

2. pokpiles sprawe - trzeba bylo od razu reklamowac i wymieniac w sklepie bo teraz:

- nie ma juz tych monitorow - wiec jak uznaja ze to wada beda naprawiac (grzebac w srodku)

- bedziesz musial wyslac monitor do serwisu CSS Beskidy w Bielsku Bialej (jakies 2 tyg bez monitora) a jak wiadomo czeste podroze nie sluza monitorom z maska szczelinowa

PS

tu masz cala procedure serwisowa http://www.nec-display.pl/main.php?N=4.1&L=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwiek przypomina mi jakby ktos walnął młotkeim w sprężyne, niewiem jak inaczej określić

hmm... skoro juz nei produkuja takich monitorow to moze wymienią mi na nowszy model :) ,mialem kiedys cos z plyta glówna i przez szczególik wymieniono mi plyte na nowa :) lol

Edytowane przez gigabajt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi