PredatorX Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jaka plyte polecacie pod Semprona 2800 (2 GHz) na socket A? Krecenia nie przewiduje wiec nie musi byc w tym aspekcie dobra. Ma byc stablina i tania (do 200 zl). Aha i od razu jakie pamiatki pod ta plytke kupic (1 GB mnie interesuje). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Epox 8RDA, Abit NF-7, chyba jedne z ciekawszych płyt na socket A, a nie kręcić to grzech ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PredatorX Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 patrzyłem te płytki i z tego co widze abit jest malo dostepny a ten epox dosc drogi, moze jakies inne alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Popatrz na allegro, bywają ciekawe okazje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam. Ja też sie zastanawiam nad abitem nf7-s v2.0 . Powiedzcie mi do jakiej ceny opłaca sie kupować te cudo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Sądze że powyżej 150 to już nie ma co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Aha wiec tak na allegoro wypatrzyłem własnie tego abita który ma jeszcze rok gwarancji. Wiec mam licytowac do 150 bo więcej sie nie opłaca tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Aha wiec tak na allegoro wypatrzyłem własnie tego abita który ma jeszcze rok gwarancji. Wiec mam licytowac do 150 bo więcej sie nie opłaca tak?? Jak za 200 byś kupił uważam że sie opłaca. Znakomita płyta jeśli chodzi o OC. I jeszcze na gwarancji :D tródno dziś taką dostać. Miałem tes ASUSA A7N8X też bardzo fajna płyta nigdy mi sie nie wieszała ani nic. Moge ją polecić. Miałem na niej właśnie semprona i całkiem sie kręcił. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PredatorX Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jestem typem antyallegrowicza ^^ wiec ten serwis odpada, wole towar ze sklepu ;) moze wlasnie jakas plyte asusa/asrock polecicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 DFI bierz co jest tej firmy na nForce2 (infinity, lan party) tródno dostać, ale warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam na http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=24457 znalazłem własnie taką płytę Asusa. Prosze o pomoc i odpowiec czy ta płyta jest godna uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 asus a7n bardzo dobra plyta jak abit nf7:] pryznajmniej tak slyszalem ale raczej abit lepszy jakbys juz mial kupywac.Ale pytanie bylo czy plyta jest godna uwagi wiec odpowiem ze tak jest godna uwagi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...