lopik_ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Szczerze powiem ze za bardzo nie wiedziałem gdzie wsadzić ten temat. A więc... chodzi mi o to, zeby dało sie zrobić tak, żeby ten scroll (patrz fotka) na klawiaturze, działał tak żeby przewijał srtony www w firefox'ie. Jakiś program, sterownik czy co kolwiek zeby to zadziałało, bo teraz w ogóle to on nie działa. Program do klawy odpada, bo nie mam tam kompletnie nic o tym scrollu. Macie jakieś pomysły ?? Z góry dzięki. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Probowales sterownikow ze strony tracera? (o ile jakies sa ;-)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Probowales sterownikow ze strony tracera? (o ile jakies sa ;-)).chyba nie ma, albo ja nie umię szukać :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Sprobuj tych: http://www.megabajt.com.pl/StrukturaSerwer...r_05624_win.zip sa do innego moedlu tracera, a do TRACER Maybach SL TRK-30MSL tez nigdzie nie widzie wiec albo nie ma albo nie udostepnili.Jezeli nie beda dzialac to napisz do nich zeby Ci wyslali sterowniki lub podpowiedzieli co robic: mailto:pomoc@megabajt.com.pl Ps. Umiem przez m na koncu! Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A czemu mejla dałeś do Megabajta a nie do tracera ? ale oki napisze do MB, jak te nie zadziałają. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...