TanneR Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Czy ktoś próbował zamontować w swoim WC zamiast pompki spryskiwacz do szyb od samochodu??? :lol: Jeśli tak to napiszcie czy to dobre rozwiązanie i ile daliście za spryskiwacz (o ile był nowy) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Raczej niewypal........... Taka pompka w spryskiwaczy jest dosc glosna w poruwnaniu ze zwykla pompka np. akwariowa Mala wydajnosc Nie jest przystosowana do ciaglej pracy , tam jest malutki silniczek na 12V nie dosc ze glosny jak cholera to po minucie pracy juz jest goracy , raczej dlugo nie podziala. (kiedys sie bawilem taka pompka od spryskiwacza w seicento) i to moje odczucia na temat tej pompki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Myślę, że to nie jest dobry pomysł, ze względu na hałas jaki ta pompka robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Odpada: - za głośna - za mała wydajność takiej pompki Chyba że miałbys taka pompkę jak ja miałem kiedys w VW SCIROCCO do spryskiwania reflektorów,ale byłaby ona bardzo głośna, choć wydajnośc do przyjęcią. JA jednak wolałbym zamontować zwykła pompkę >600 l/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jak lubisz kombinować i kochasz zapach benzyny to polecam pompy paliwowe (poszukaj na szrotach) są wydajne i ciche :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Pompy paliwowe nie sa ciche, za to daja duze cisnienie. Z pompkami od spryskiwaczy sie kiedys bawilem, dziala, ale tez glosne, mozna zmniejszyc napiecie zasilania, ale wtedy jeszcze bardziej spadnie wydajnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...