AdamBujak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jak wymusić albo włączyć wyjście COMPONENT w karcie Leadtek 6600 GT TDH na nowszych sterach. Na starych tj. wersji 70... bez problemu karta wykrywa mój TV i można aybrać wyjście Componentowe. Natomiast na wszystkich nowszych sterach jest to nie możliwe i nie wiem dlaczego. Już próbowałem wielu sposobów i nic to nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 COMPONENT lol, fajna nazwe sobie wymysliles... composite widzisz jakas droba roznice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamBujak Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Przepraszam bardzo ale po co ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o TV-OUT zabiera głos i pisze takie rzeczy. Proszę się dokształcić i dopiero wtedy mądrować. Tak widzę i to WIELKĄ różnice pomiędzy composite a Componentem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Juz sie doksztalcilem... Napewno masz wyjscie component? Na stronie producenta nie ma o tym wzmianki, za to jest o kablu zakonczonym componentem (zapewne podlaczanym do hdtv-out). Ale jezeli faktycznie masz takie wyjscie, a nie tylko sam kabel/konwerter czy co to jest to albo uzywaj starszych sterownikow albo moze sprawdz tvtool o ile dziala z nowszymi kartami. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamBujak Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak na pewno jest to wyjście Component (3xRCA). No tak moge używać stary sterów ale jak chcę sobie pograć w nowe gierki to co mi po starych sterach. Mam teraz dwie windy jedna tylko do filmów i starymi sterami a druga do gier itd z nowymi sterami. Przez to pytam czy można to jakoś zrobić tzn te wyjście Componentowe na nowych sterach bo szkoda miejsca na HDD na dwa systemy i szkoda czasu na to przełączanie między systemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamBujak Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Już wiem jak to zrobić. Nowe sterowniki z 3dguru już poprawnie rozpoznają HDTV i Component. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...