matex34 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam. kupiłem niedawno płyte i kartę tak jak w tytule, nie założone jeszcze w moim pudle ( wiem, że nie najnowsze ale miałem ograniczony budżed :lol: ). No i tu się zaczyna mój problem, a mianowicie na płycie gł. i jak i w jej instrukcji piszę, aby nie wkładac w slot AGP (x8) kart z napięciem 3.3V tylko 1.5V. I ja nie wiem czy ten Radek ma takie czy inne napięcie :mad: . Nie chcę po pierwszym włączeniu kompa spalic jej czy innego podzespołu. Jak moe to sprawdzic i co z tym fabtem zrobić <_< . z góry thx za odp. Ps. w załączniku opis mojej płyty gł. w pdf K7VT4A_.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) napiecie 3.3v jest w kartach z agpx2, jeśli twój radek jest na agp4x to na napięcie 1.5v i możesz go wkładać bez obawy. btw. - mógłbyś poszukać w google ... Edytowane 17 Stycznia 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Radek jest na Agp x4 :) a na googlach nic nie mogłem znaleśc na ten temat (albo nie umiem szukać ) Dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...