fenriz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Witam Wpadł mi w ręce ponad 10 letni 14' calowy staruszek. Niestety wyswietla bardzo nieostry, rozmyty obraz.Jedyną, niewielką poprawę mozna uzyskac zmniejszając kontrast i jasność. Czy można coś z tym zrobić ?? Edytowane 17 Stycznia 2006 przez fenriz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. Rozebrać monitka znaleźć trafopowielacz (takie coś z kabelkiem który wędruje i jest wpięty w kineskop na górze :lol: ). Po lokalizacji z boku trafka są dwa pokrętła screen -nie ruszać i focus -w to wsadzić wkrętak i poregulować. Jak będą marne efekty -bania (kineskop) zdechł. :rolleyes: Edit. UWAGA w monitorze występują wysokie napięcia więc ostrożnie. B) Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Plus dla Ciebie, że lubisz Dizzy. A tego złoma grzecznie wynieś na śmieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) kupiłem go w komisie za 5 dych ;]. Ma mi wiernie służyć dopóki serwis nie odda mi naprawionego lcdeka;). Bez kompa nie wytrzymam dłużej niz 3 dni ;]]] Edytowane 18 Stycznia 2006 przez fenriz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Arekservice już Ci napisał co musisz zrobić, albo zlecić komuś aby zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...