portos6975 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Poszukuje płyty głównej Microstar MSI 845E Max2 (MS-6398E). Byłbym wdzięczny za pomoc. :mur: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez portos6975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pXp Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam, ale spalona niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portos6975 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mam, ale spalona niestety... Niestety przy mojej gniazdo procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 nie zakładaj dwóch tematów jak nie chcesz reinstalacji to kup płyte na tym samym chipsecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portos6975 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 nie zakładaj dwóch tematów jak nie chcesz reinstalacji to kup płyte na tym samym chipsecie Musisz mi wybaczyć , jestem początkującym użytkownikiem forum. Pierwszy temet gdzieś uciekł , a po załóżeniu drugiego nagle pojawił się ten pierwszy. Jaką płytę proponujesz ? Mam celka 1,8 GHz ( 3,5 roku ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...