lovelass Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam mam w domu dwa kompy i neostrade 256, rozdzieliłem to własnie tym routerem. Ale jest pewien problem bo jak tylko siostra zacznie coś sciągać to chodzi wolno a ona jest na tyle tępa że tłumaczenie jej niech sobie ściąga wieczorami nic nie daje poprostu wkurr mnie na maxa gupia idiotka. Aha u niej stoi ten router ,Więc bardzo prosze o jakiś program (ławy w obsłudze) zeby jej ograniczyć transfer bo zyć sie nie da wykańcza mnie psychicznie. Aha i może jakiś opis (po polsku) jak to zainstalować gdzie czyumnie czy u niej bo całkowicie sie na tym nie znam. Bardzo bardzo prosze o jaką kolwiek pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ten routerek nie ma mozliwosci dzielenia pasma ( QoS) a programikow jest kilka ale musial bys zainstalowac je na kompie siostry nie na swoim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...