`radO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam Mam nastepujacy problem... Przymierzam sie do kupna jakiegos zestawu 2x512MB PC3200, do dyspozycji mam ~450zl no i nie wiem co kupic :P Myslalem o Kingston HyperX DDR 2x512 PC400(KHX3200AK2/1G) CL2. Poradzcie cos dobrego za ta sume Moj sprzet tak jak w podpisie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zasadnicze pytanie, będziesz podkręcał?? Jeżeli tak to bierz może kingmaxy hardcore, patrioty kh, a-daty, geile ultra-x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`radO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Tak zamierzam podkrecac: Tyle siana to ja nie zamierzam przeznaczyc na ram wiec odpada. Moze takie cos bym kupil?? Zamierzam pograc dlatego pytam czy postawic na ilosc czy na czasy?? Np te patrioty to szalu nie robia swoimi timingami wiec tez raczej odpada Zainteresowaly mnie te ramy i nie wiem czy pojda np na 2-5-2-2 @ 400 bo takie ustawienia bym chcial osiagnac jesli to wogule mozliwe nie kupujac tych geil ultra-x Moze daj jakies konkretne linki do kingmaxow hardcore albo tych a-data jesli masz czas.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 z tego co sie orientuje to te hyperx co podałes są na winbondach. śmiem twierdzić ze poinny one iść na około 250-260mhz przy 2-2-2-5. jest tylko jedno ale. do takiej pracy winbondy potrzebują około 3.6V a nało która płyta pozwala dać ramom tyle "papu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`radO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no nie wiem jak moja czy da rade wiem jedno musialbym na 100% zmienic zasilacz :P Istnieje taki zasilacz do 100zl co by podolal temu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Forton 400W, bardzo dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`radO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) ok sprawdzilem i moja plytka (MSI k7n2delta) da rade 2.7V max dla ramu. Jak pojda te winbondy na takim napieciu?? mopze update biosu cos pomoze?? bo mam taki sprzed 2och lat. :P Edytowane 17 Stycznia 2006 przez `radO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a ty ślepy czy niewidomy ? :| jesli masz max 2.7 V to jak im chcesz dac 3.6V ( bo Milans napisal ze wlasnie tyle potrzeba ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`radO Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nie pytam czy pojda na tej plytce bo wiem ze te ramy pojda na napieciu 2.7V tez. Pytam o osiagi tych pamieci na napieciu 2.7V. Czytaj ze zrozumieniem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 nie jestem pewien zy one są na bh,, na pewno na 2,7 się nie rozwiną, może 2-2-2 200mhz tak ale dalej nie bardzo z pamięciami w taj cenie i 2-2-2 mogą być problemy,, są ramy pod niezłe fsb z 2,5-3-3 z taką kasę ale pod 2-2-2 będzie ciężko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jezeli są to ak2 to na 90% to są winbondy ch5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 GEIL PDP OCZ szkoda ze tylko 2x256 Piraty :-P Corsair niech koledzy ci doradzą, ja bym proponował GEILa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 lol. 405 zł za szit w niebieskich radiatorkach ? ja ci moge polecić 2x512 a-data 400. pamiątki są na samsungach tccc, napiecie pracy około 2.6-2.8V. latają na około 250 mhz cl 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...