srekal34 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam. Mam kilka filmów w rmvb, jednak chciałbym je spowrotem przekonwertować do divx, tak by odtworzyło je moje stacjonarne dvd. Jest taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Da Radę Rmvb->Avi Swoja droga programow do tego wujek google ma w 3 i troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Pozwolę sobie odkopać temar. Mam taki problem, gdy przerabiam RMVB do AVI to zawsze dźwięk nie synchronizuje się z obrazem tzn. wyprzedza go. Używałem już różnych programów min. Boilsoft RM Converter, VirtualDub + AviSynth, WinAVI i za każdym razem to samo. Mam zainstalowaną paczkę kodeków K-Lite Codec Pack, a komp jak w podpisie. Może ktoś ma jakieś pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...