Nick126 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Czy montaż zasilacza jest łatwy ? [dla laika-czyli mnie :P] Za kilka dni przyślą mi zasiłke i nie wiem czy sobie poradze ja zamontować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zanim odłączysz stary to zobacz jakie kable i gdzie idą, potem montujesz nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 yyy nie wiem co powiedzieć :P powiem ci, że nie da się źle podłączyć zasilacza atx, wszystko jest tak zrobione, żeby weszło tylko w jednej pozycji, więc powinieneś sobie poradzić, no i muisisz też przykręcić go do obudowy :P ale z tym też chyba sobie poradzisz ;][; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jeśli masz sprawne obie ręce i trochę oleju w głowie to dasz radę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Możesz spaprać jedną rzecz i lepiej żebyś tego nie zrobił. Nie pomyl cztero pinowej wtyczki P4 z 4 pinową wtyczką rozszerzającą zasilanie płyty. Na wtyczce P4 powinno być napisane P4. Podłączasz ją zazwyczaj daleko od zasilania płyty głównej (sprawdź w instrukcji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 tzn trudne to to niejest to jest 10 minut roboty(jak sie niema srobokretu i trzbea to robic nozykiem) a jak sie ma srobokrety to niecale 5:D:D :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tak jak piszą: cztery śróbki w obudowie i wtyczki: ATX 20 (czy ileś) pinów, ATX 4 piny (czy ileś :D) i do HDD i FDD i o czymś zapomniałem. Generalnie błahostka, ale skoro jesteś laikiem to tak dla pewności: nie czyść kompa "przy okazji" odkurzaczem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 powiem tak : musisz zastosować dwa rodzaje ruchów 1- wykrecanie/wkrecanie srubek 2- wyciaganie/wciskanie wtyczek i prosze zasilacz zamontowany jak znalazl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...