Skocz do zawartości
megusiaa

Pomocy Z Tym Officem:(((

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie mam problem od jakiegos miesiaca ze swoim officem:(( mam microsoft office xp front beta wszytsko ladnie pieknie ale od miesiaca mam problem z wordem... kiedy klikam na niego zeby sie otworzyl najpierw wyskakuje mi blad tj " wystapil problem z aplikacja microsoft word i zostanie ona zamknieta. przepraszamy za klopoty. na dole jest wyslij raport i nie wysylaj... kieedy klikne obojetnie ktore wyskakuje mi kolejne okienko czy uruchomic worda w trybie awaryjnym kiedy klikne nie to znowu pojawia mi sie piersze okienko kiedy klikne tak uruchamia sie word.. ale np jezeli klikam na dany dokument ktory mam w wordzie to wszytsko jkest tak jak opisalam wyzej no i kiedy klikne tak w ostatnim pojawiajacym sie okienku otwiera sie word bez dokumentu ktory chcialam otworzyc.. wtedy musze sie bawic z otwieraniem nowego pliku juz w wordzie... bardzo mnie to denerwuje... bo troche roboty przy tym jest... powiedzcie mi co to moze byc... juz przeisnatlowywalam calego offica chyba z dziesiec razy... i nic dalej tak samo... a co najlepsze w tym wszytsjkim... mam 3 konta na swoim kompie.. swoje rodzicow i admina... i tylko u mnie word nie dziala.. na koncie rodzicow i na admina wszytsko jest normalnie czyli w porzadku... podpowiedzcie mi co zrobic i co to moze byc bo juz mnie to meczy...

z gory dzieki za szybkie odpowiedzi... pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to i pirat moze i nie... a co za roznica?? jakos od czterech lat nie bylo problemu iu znajomego tez nie ma problemu i u mnie na dwoch pozostalych kontach tez nie ma problemu... to faktycznie dlatego mam ten problem ze to pirat albo i nie...

czy ktos mi udzieli nareszcie normalnej odpowiedzi i jakiejs pomocy czy tylko takie glupawe posty jak tutaj kolegi... bo mnie akurat nie obchodzi czy kolega ma piraty czy nie tylko chcialam uzyskac jakas pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi