Harnas80 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Witam , otoz mam nastepujacy problem - zainstalowalem winde kumplowi - ale pierwszy raz byla ona oryginalna :P No i... pojawia sie komunikat o rejestrowaniu systemu windows - pozostalo x dni... No i nie wiem jak to wylaczyc/ominac :( Wiem , moze to glupie , ale winda jest rejestrowana u znajomego w firmie no i nie wiem... JEst to Win xp prof. Z gory dziekuje za wszelkie informacje , pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 hm........ jak jest zarejestrowany klucz to niby jak ma chodzic na drugim kompie? zostaje sklep za rogiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Harnas80 napisał(a): ale pierwszy raz byla ona oryginalna :P CD moze i oryginalny, ale po instalacji na innym komputerze masz nielegalną instalację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontestator Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 uwaga będa czary skopiuj z kompa gdzie jest zarejestrowany windows z katalogu system32 dwa pliki - wpa.dbl - wpa.bak i następnie przegraj je do kompa gdzie nie ma zarejestrowanego windowsa powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 zaraz jakis moder pewnie wleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 to nie czary :P hehe ale........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnas80 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 avecezary napisał(a): hm........ jak jest zarejestrowany klucz to niby jak ma chodzic na drugim kompie? zostaje sklep za rogiem No tak , zarejestrowany - ale jezeli wgram pirata to tego nie ma, wiec dochodze do wniosku ze da sie to jakos obejsc / wylaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 NIe da, i radzę nie kontynuowac tematu. Pirat o którym piszesz jest inaczej licencjonowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnas80 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 dzieki za odpowiedzi. Koniec tematu bo sie moze zle skonczyc :P Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...