Skocz do zawartości
alepajonki

Jaki Cooler Cpu Do Obudowy Media Center

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo kupuję komputer Media Center (sam składam) i nie wiem jaki cooler kupić, żeby się zmieścił. Mini-specyfikacji obudowy (producenta) jest na tej stronie.

PS.

Jakie wymiary ma cooler BOX (taki chyba musi wejść...) ? I jeśli ktoś by mógł polecić jakiś o dobrych wymiarach to bardzo proszę - cena nie ma zbytniego znaczenia, ale najlepiej do 100 złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile dobrze pamiętam to jest tylko jeden cooler (dedykowany) do tej obudowy. Firmy CoolerMaster tylko na s.754 i 939. Całość nie moze przekraczać 35mm wiec cięzko bedzie znalezc ci inny o tej wysokosci. więcej tutaj http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/bud.../HMC_1K53A.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak: Do tej płyty GIGABYTE kabel zasilania 12V na 99,9% sięgnie bo gniazdo jest blizej(widac gołym okiem) czo do ASUSA to na 100% kabel nie sięgnie do gniazda. Bo jest w tym samym miejscu do w artykule Benchmarka na plycie MSI.(widac na fotce). :D Ale zawsze lepiej zapytac w sklepie. choc do Gigabyte'a jestem pewnien ze bedzie ok.

Co do kabli w komplecie z plytą to powinny starczyc bo obydowa jest malutka a kable są standardowe do duzych jak i malych obudow. (nie wiem czy o to ci chodzilo) pozdr. :rolleyes:

Edytowane przez sender28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi