alepajonki Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Niedługo kupuję komputer Media Center (sam składam) i nie wiem jaki cooler kupić, żeby się zmieścił. Mini-specyfikacji obudowy (producenta) jest na tej stronie. PS. Jakie wymiary ma cooler BOX (taki chyba musi wejść...) ? I jeśli ktoś by mógł polecić jakiś o dobrych wymiarach to bardzo proszę - cena nie ma zbytniego znaczenia, ale najlepiej do 100 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 O ile dobrze pamiętam to jest tylko jeden cooler (dedykowany) do tej obudowy. Firmy CoolerMaster tylko na s.754 i 939. Całość nie moze przekraczać 35mm wiec cięzko bedzie znalezc ci inny o tej wysokosci. więcej tutaj http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/bud.../HMC_1K53A.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Okej - wielkie dzięki. I mam pytanie spoza topiku. Czy kable w którejś z poniższych płyt wystarczą? Gigabyte GA-K8N51GMF [253 zł] Asus K8N-VM + nForce 410 [265 zł] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Powiem tak: Do tej płyty GIGABYTE kabel zasilania 12V na 99,9% sięgnie bo gniazdo jest blizej(widac gołym okiem) czo do ASUSA to na 100% kabel nie sięgnie do gniazda. Bo jest w tym samym miejscu do w artykule Benchmarka na plycie MSI.(widac na fotce). :D Ale zawsze lepiej zapytac w sklepie. choc do Gigabyte'a jestem pewnien ze bedzie ok. Co do kabli w komplecie z plytą to powinny starczyc bo obydowa jest malutka a kable są standardowe do duzych jak i malych obudow. (nie wiem czy o to ci chodzilo) pozdr. :rolleyes: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Okej - to bIK fENKz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a i jeszcze jedno......co do napędu optycznego(dvd,cd)to wejdzie tam tylko slim jak w laptopie i chyba potrzebna jest przejsciówka.tak mi sie wydaje.wiec zapytaj lapiej chyba ze wiesz.....to sorry... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...