Thomekk Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 helo, przejde do setna sprawy od razu :) , wiec mam problem z filmami a objawia sie to w ten sposob ze co jakis czas tzn tak srednio co 3,4 minuty film przez pare sekund przyspiesza i znowu leci normalnie, dzieje sie tak gdy mam zaisntalowan i podlaczona karte dzwiekowa soundblaster 4.1 digital, na wczesniejszym kompie dziala bezproblemow (plyta ECS), teraz mam Epox 8RDA i niestesty pojawil sie taki problem, jesli uzyje tylko karty dzwiekowej zintegrowanej na plycie glownej to takie problemu nie ma, jednak jakosc dzwieku z niej jest straszny dlatego zalezy mi na sound blasterze, probowal roznych wersji sterownikow ale dalej tak samo, czy ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jesli mowimy o avi,mpg to sprobuj tak odinstaluj wszystkie kodeki i potem divX, Xvid nowe i tyle zobacz jak idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomekk Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jakby co to uzywam XviD-1.0-RC3-29022004 , plus AC3 filter, zawsze super chodza, zaraz sprawdze czy przeinstalowanie cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 a mi czasami przycinaja filmy albo sie zatrzymuje. to cos z kodekami pewnie tez masz i ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...