Skocz do zawartości
elpresspl

Pytanie w sprawie pamieci.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie czy majac plyte glowna ktora ma wejscie na pamieci DDR, mozna w te miejsca wlozyc DIMM`y i czy beda dzialac??

-el' Presidente-

Nie można - jedyny ratunek to płyta, która obsługuje oba rodzaje. Ale nie mogą one i tak pracować razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie czy majac plyte glowna ktora ma wejscie na pamieci DDR, mozna w te miejsca wlozyc DIMM`y i czy beda dzialac??

-el' Presidente-

Cos ty czlowieku na glowe upadles.Jezeli dobrze sie przyjzysz to nawet jak na sile bys chcial wlozyc SDRAM do do tej plyty to i tak nie da sie DDR ma jedno wyciecie a SDRAM 2..To tak jak bys chcial do benzyniaka rope wlac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

-el' Presidente-

WSZYSTKO MOŻNA weź młotek kropelke i podłusz coś pod płyte mniękiego żeby się nie uszkodziła przyłusz kość do slotu i silnym uderzeniem młotka wbij jak nie da rady to masz jeszcze kropelke he he :wink: :wink: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czlowiek czegos nie wie to sie pyta :)

Po to wlasnie jest takie forum, i po to sa tacy ludzie jak wy, zeby pomoc tym ktorzy jeszcze nie mieli doczynienia nigdy z DDR`ami.

-el' Presidente-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

-el' Presidente-

WSZYSTKO MOŻNA weź młotek kropelke i podłusz coś pod płyte mniękiego żeby się nie uszkodziła przyłusz kość do slotu i silnym uderzeniem młotka wbij jak nie da rady to masz jeszcze kropelke he he :wink: :wink: :wink:

BILL , z tym mlotkiem to dobry pomysl , tyle ze zalecalbym Ci zebys najpierw sobie w pale nim ciulnal.

Gosc pytal sie o konkretna rzecz, nie chodzilo mu zapewne o probke Twojego dennego humoru, tylko o konkretna odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...