xan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Bruce odpwowiedz na twoje pytanie jest tutaj http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912&ns_page=1 tylko prezczytaj dokladnie ;) . I tu jeszcze jeden http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=936&ns_page=1 Z paroma osobami sie niezgodze , ale juz mi sie pisac nie chce tego samego po raz ktorys ;) . Pozdrowionka BTW cze Pitur . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Bruce odpwowiedz na twoje pytanie jest tutaj http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912&ns_page=1 tylko prezczytaj dokladnie ;) . I tu jeszcze jeden http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=936&ns_page=1 Z paroma osobami sie niezgodze , ale juz mi sie pisac nie chce tego samego po raz ktorys ;) . Pozdrowionka BTW cze Pitur . dzieki, zabieram sie do lektury :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ehhh, ale tam nie ma cen............. btw. kupujac sb live! 5.1 oem kupuje ta lepsza, czy gorsza? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Miedzy oem a box jest tylko taka roznica ze dostajesz pikne ale nie zawsze pudlo i pare programow lub kabli Chinchow i to wsio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Miedzy oem a box jest tylko taka roznica ze dostajesz pikne ale nie zawsze pudlo i pare programow lub kabli Chinchow i to wsioWitam Jednak jestescie niereformowalni.. :-(. Zapomniales, ze do wersji BOX tego drogiego smiecia dodaja CD-ka z 300MB-tami "software`u" (binarii najezonych: bugami, nieusuwalnymi szpiclami-updaterami - sluzacego jedynie do zapychania dyskow i destabilizacji Windows). DOSIEGO ROKU 2003-go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 pitur-live zajmuje 1 przerwanie, tylko nie trza instalowac czegos tam dla dosa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Czesc Bruce Widze, ze juz zdecydowales.. Pouzywasz, zobaczysz. Ja tylko.. probowalem. Ale to jest jak ze wszystkim w zyciu "doswiadczenie daje wiedze" :-) .. PS. Zbackupuj system, zanim to zainstalujesz, najlepiej na CDR-a. Aha, i nie licz na dzialanie "wyboru komponentow" z plyty CD od tego. Wwali Ci i tak (przynajmniej Auto-Szpiona-Updatera - ok.9MB) sporo, sporo wiecej. Ta plyta CD jest "madrzejsza od uzytkownika".. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Pitur nie wiem co ci nie pasuje z SBlive, u mnie chodzi bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Pitur ma czesciowo racje , ale mysle ze cos tam sie da z tego Livea wycisnac( a cena jest korzystna ) , ja zbieram kase na lepsza dzwiekowke od dawna i uzbierac nie moge . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 pitur-gdybym mogl, to wzialbym inna! wiez mi! ale nie stac mnie! po prostu mam duzo innych wydatkow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Pitur nie wiem co ci nie pasuje z SBlive, u mnie chodzi bez problemu Pitur dobrze gada:) Dla mnie ten sblive to jeden szajs jak wykryłem że generuje trzaski w materiale przy (tylko) zgrywaniu z line in... Częstość trzasków zależała od obciążenia dysków:( Zmiany sterów nic nie pomogły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Pitur nie wiem co ci nie pasuje z SBlive, u mnie chodzi bez problemu Pitur dobrze gada:) Dla mnie ten sblive to jeden szajs jak wykryłem że generuje trzaski w materiale przy (tylko) zgrywaniu z line in... Częstość trzasków zależała od obciążenia dysków:( Zmiany sterów nic nie pomogły. oooj, to dyskwalyfikuje lajwa!!!!!11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 Miedzy oem a box jest tylko taka roznica ze dostajesz pikne ale nie zawsze pudlo i pare programow lub kabli Chinchow i to wsioWitam Jednak jestescie niereformowalni.. :-(. Zapomniales, ze do wersji BOX tego drogiego smiecia dodaja CD-ka z 300MB-tami "software`u" (binarii najezonych: bugami, nieusuwalnymi szpiclami-updaterami - sluzacego jedynie do zapychania dyskow i destabilizacji Windows). DOSIEGO ROKU 2003-go Mowilem ogolnie, a programy to i jak 300MB to standard daja ja wraz z Soltekiem dostalem prawie 600MB ale to przeciez zalezy od wielkosci programu. To i na sterach Ci wsadza 300MB gowna i tylko Ciesza sie ze to kupiles bo pare zetów wiecej dostana. U mnie juz po reformie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Bierz Live ze sterami od Audigy 2 wymiata... Pisalem o tym na Software. :D :) :roll: Podaj linka bo nie moge się doszukać :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Pitur dobrze gada:) Dla mnie ten sblive to jeden szajs jak wykryłem że generuje trzaski w materiale przy (tylko) zgrywaniu z line in... Częstość trzasków zależała od obciążenia dysków:( Zmiany sterów nic nie pomogły.A może masz za słabego kompa? Zapewne jednocześnie zgrywasz audio i video z jakimś silnie obciążającym system programowym kodekiem, dlatego sprzęt Ci się nie wyrabia i stąd masz trzaski. Ja u siebie bez problemów zrzucam video do mjpeg-a z szybkością 3MB/s (768x576 ze sprzętową komperesją) i nie mam żadnych problemów z jakimiś trzaskami w dźwięku, gubieniem klatek czy też brakiem synchronizacji między audio i video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...