Skocz do zawartości
bruce

karty dzwiekowe-znowu

Rekomendowane odpowiedzi

Bruce odpwowiedz na twoje pytanie jest tutaj http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912&ns_page=1

tylko prezczytaj dokladnie ;) .

I tu jeszcze jeden http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=936&ns_page=1

Z paroma osobami sie niezgodze , ale juz mi sie pisac nie chce tego samego po raz ktorys ;) .

Pozdrowionka

BTW cze Pitur .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bruce odpwowiedz na twoje pytanie jest tutaj http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=912&ns_page=1 

tylko prezczytaj dokladnie ;) . 

I tu jeszcze jeden http://mojepc.pl/news/?cid=4&nid=936&ns_page=1

Z paroma osobami sie niezgodze , ale juz mi sie pisac nie chce tego samego  po raz ktorys ;) . 

Pozdrowionka 

BTW cze Pitur .

dzieki, zabieram sie do lektury :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miedzy oem a box jest tylko taka roznica ze dostajesz pikne ale nie zawsze pudlo i pare programow lub kabli Chinchow i to wsio

Witam

Jednak jestescie niereformowalni.. :-(. Zapomniales, ze do wersji BOX tego drogiego smiecia dodaja CD-ka z 300MB-tami "software`u" (binarii najezonych: bugami, nieusuwalnymi szpiclami-updaterami - sluzacego jedynie do zapychania dyskow i destabilizacji Windows).

DOSIEGO ROKU 2003-go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Bruce

Widze, ze juz zdecydowales.. Pouzywasz, zobaczysz. Ja tylko.. probowalem. Ale to jest jak ze wszystkim w zyciu "doswiadczenie daje wiedze" :-) ..

PS. Zbackupuj system, zanim to zainstalujesz, najlepiej na CDR-a. Aha, i nie licz na dzialanie "wyboru komponentow" z plyty CD od tego. Wwali Ci i tak (przynajmniej Auto-Szpiona-Updatera - ok.9MB) sporo, sporo wiecej. Ta plyta CD jest "madrzejsza od uzytkownika"..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitur nie wiem co ci nie pasuje z SBlive, u mnie chodzi bez problemu

Pitur dobrze gada:) Dla mnie ten sblive to jeden szajs jak wykryłem że generuje trzaski w materiale przy (tylko) zgrywaniu z line in... Częstość trzasków zależała od obciążenia dysków:( Zmiany sterów nic nie pomogły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitur nie wiem co ci nie pasuje z SBlive, u mnie chodzi bez problemu

Pitur dobrze gada:) Dla mnie ten sblive to jeden szajs jak wykryłem że generuje trzaski w materiale przy (tylko) zgrywaniu z line in... Częstość trzasków zależała od obciążenia dysków:( Zmiany sterów nic nie pomogły.

oooj, to dyskwalyfikuje lajwa!!!!!11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miedzy oem a box jest tylko taka roznica ze dostajesz pikne ale nie zawsze pudlo i pare programow lub kabli Chinchow i to wsio

Witam

Jednak jestescie niereformowalni.. :-(. Zapomniales, ze do wersji BOX tego drogiego smiecia dodaja CD-ka z 300MB-tami "software`u" (binarii najezonych: bugami, nieusuwalnymi szpiclami-updaterami - sluzacego jedynie do zapychania dyskow i destabilizacji Windows).

DOSIEGO ROKU 2003-go

Mowilem ogolnie, a programy to i jak 300MB to standard daja ja wraz z Soltekiem dostalem prawie 600MB ale to przeciez zalezy od wielkosci programu. To i na sterach Ci wsadza 300MB gowna i tylko Ciesza sie ze to kupiles bo pare zetów wiecej dostana. U mnie juz po reformie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może masz za słabego kompa? Zapewne jednocześnie zgrywasz audio i video z jakimś silnie obciążającym system programowym kodekiem, dlatego sprzęt Ci się nie wyrabia i stąd masz trzaski. Ja u siebie bez problemów zrzucam video do mjpeg-a z szybkością 3MB/s (768x576 ze sprzętową komperesją) i nie mam żadnych problemów z jakimiś trzaskami w dźwięku, gubieniem klatek czy też brakiem synchronizacji między audio i video.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...