Dr@GuN Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no więc mam od jakiegoś czasu serwer na moim 486 na linuxie , nie ma problemu , ale ostatnio odzyskałem troche dysku i postanowiłem postawić serwer na win 95 , bo na linuxie nie bardzo mi idzie zmiana mp3 zdalnie....a win 98 to już płynnie nie chce na tym sprzęcie chodzić .... więc 95 , narazie jest spox , nawet pogarć w gta 1 mi sie udało na nim... mam wprawdzie orginalną płytę z sterownikami , ale tam nie ma do 95 , jest tylko do 98 i 2k , wiem że 95 obsługuje usb , bo te co mam na płycie chodzą.... :blink: wie ktoś chociaż czy jest sens takich sterów szukać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nie ma skoro masz USB na plycie i dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 USB jest obsługiwane przez Win 95 OSR 2.1 i OSR 2.5. Większosc urządzeń jednak nie posiada sterowników do tych wersji systemu. Niektóre urządzenia mogą działać nieprawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ee... czyli jak ?? taki cytacik ze strony producenta "Wspiera Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000 i Windows XP" nie ma tu wymienionego ani 95 ani linuxa..... (na linuxie chodziło) co do wypowiedzi sgj , te usb na płycie jedno jest zepsute (nie wiem czemu nei chce mi sie grzebać) a drugie jest w standardzie 1.0 , pozatym mi jest potzreba przynajmiej 3 naraz , bo to ejst serwer do : -druku -routingu - odtważania mp3/radia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Nawet jak uda ci sie uruchomic to USB to większosc sprzętu pod 95 działac nie będzie. A 98 po odpowiedniej konfiguracji będzie chodził tak samo jak 95. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 aha , dzięki za szybką odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...