konbartek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) MAM MODEL DSL-G604T I NIE WIEM JAK GO SKONFIGUROWAC DO DSL-A?? MOZE POWIECIE JAK TO ZROBIC ZEBY CHULAŁO!! Edytowane 17 Stycznia 2006 przez konbartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 MAM MODEL DSL-G604T I NIE WIEM JAK GO SKONFIGUROWAC DO DSL-A?? MOZE POWIECIE JAK TO ZROBIC ZEBY CHULAŁO!! pogoogluj sobie i znajdziesz google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takitam Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Hehehe, fajna odpowiedz w takim razie po co to forum istnieje jak w googla masz wszystko. :lol2: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 jaki ISP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konbartek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A CZY ON WOGOLE BEDZIE CHODZIL NA DSL-U?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 kjonfiguracja prosta jak drut ale zalezna od ISP ( wowie o WANie ) w manualu masz wszystko potem idz na strone ISP i juz masz ustawienia dla neti, tepsy i nnych dostawcow :P w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to urzadzenie nie obsluguje internet dsl'a! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...