donio Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 No i wszystko jasne ........ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu? Trochę wyjaśnienia, To jest odtwarzacz DVD i nagrywarka CD-RW w jednym, Poprostu opakowanie, nalepki itp sugerują, że jest to inny napęd Czyli zwykle combo. No coz kazdy sie moze pomylic, ale przynajmniej koleszka mial chwile zajawki ze ma nagrywarke DVD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 To się zdarza. Kumpel kupował CDROM a dostał DVD.... nie oddał :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2002 No to na wielkie straty ich nie naraziłeś :lol: Najwyżej 80 zł. Zobacz sobie, z jakimi prędkościami to nagrywa. Jeżeli poniżej x12 dla CD-R to oddaj. Ja mam Combo x12/8/32/8 i mi styka. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu? Trochę wyjaśnienia, To jest odtwarzacz DVD i nagrywarka CD-RW w jednym, Poprostu opakowanie, nalepki itp sugerują, że jest to inny napęd To chyba było oczywiste od razu. Przecież nikt by się nie pomylił i nie wsadził do komputera nagrywarki DVD w cenie prawie całego komputera (1700-2000zł). A nawiasem mówiąc takie combo to najgorszy szajs jaki może być i wpychają go tylko nieznającym się na sprzęcie. Przecież tam do wszystkiego jest jeden napęd i jeśli będzie szwankować, to calość. Poza tym częste używanie tego jako CD-ROM'u, czy DVD, spowoduje szybsze zużycie soczewki (zmatowienie - choć to zależy jeszcze czy jest plastikowa, czy szklana) i wiecej płyt będzie padać przy nagrywaniu. Takie coś mozna kupić jedynie jeśli ma się małą obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu? Trochę wyjaśnienia, To jest odtwarzacz DVD i nagrywarka CD-RW w jednym, Poprostu opakowanie, nalepki itp sugerują, że jest to inny napęd To chyba było oczywiste od razu. Przecież nikt by się nie pomylił i nie wsadził do komputera nagrywarki DVD w cenie prawie całego komputera (1700-2000zł). A nawiasem mówiąc takie combo to najgorszy szajs jaki może być i wpychają go tylko nieznającym się na sprzęcie. Przecież tam do wszystkiego jest jeden napęd i jeśli będzie szwankować, to calość. Poza tym częste używanie tego jako CD-ROM'u, czy DVD, spowoduje szybsze zużycie soczewki (zmatowienie - choć to zależy jeszcze czy jest plastikowa, czy szklana) i wiecej płyt będzie padać przy nagrywaniu. Takie coś mozna kupić jedynie jeśli ma się małą obudowę. Napedy Combo się tak kaszanią, że szkoda gadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ale beka, mój kumpel kupował nagrywarkę CD-RW Liteona, a oni wsadzili mu do kompa nagrywarkę DVD! Szok, ale co robić dalej? Cieszyć się czy iść do sklepu?od razu bym sprzedał na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Heh , tyle , ze takie cuda zdazaja sie - czesciej w druga strone :evil: :evil: .W te wakacje kupowalem kompa - otrzymalem inny typ monitora (ten sam wymiar inne parametry - z 300 tanszy - niz to co zaplacilem ), inny cooler 20 zeta tanszy - ten sam typ , chciano mi wcisnac pamiec 266MHz , inny typ obudowy .... kufa - nie ja odbieralem .. po paru dniach sie skapnolem.Co do monitora i pamieci - udalo sie zmienic.Cooler nie mial nalepki gwarancyjnej :roll: :evil: :evil: . Wszystkim UCZCIWYM ludziom na forum powiem ; Gdzie wszyscy kradna , tam nie ma zlodziei.Lepiej tylko nie kraść na potęge - bo inni zlodzieje będą zazdrośni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no cóż Mateoosh, znów mnie ktoś wyzwie albo zablokuje mi dostep do forum ale muszę to powiedzieć .... z mojego doświadczenia wynika, ze owych uczciwych to jest strasznie mało ... poza tym jeśli już się taki znajdzie to z reguły do końca życia zarabia 800 zł i wpierdala chleb ze smalcem ... mówię, że nie jestem złosliwy ani nie mam nic do ludzi uczciwych ... tylko proszę ich bardzo ... nie narzekajcie ciągle na Wasz los, bo sami go sobie fundujecie i jeśli ktoś Was dyma w pupę to tylko na Wasze własne życzenie ... Powiedziałęm!!!!!!!!!!!!!!!!"żeby mieć miękkie serce trzeba mieć twardą dupę" sam nie wiem co bym zrobił, łatwo powiedzieć: oddaj, ale trudniej się na to zdobyć... chyba bym oddał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...