Buksik Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 oczywiście z pciex do tego najprawdopodobniej będzie sempron 64 3000 myślałem nad dfi infinity ale czytałem że ma kiepską zintegrowaną karte muzyczną - a na nową karte nie mam kasy na placu boju zostają: gigabyte k8ne, albo asus k8n4e ew. wersja deluxe tej płyty zależy mi na średnim o/c i dobrych kodekach audio, stabilności ogólnie ma byc dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buksik Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 hej no co nikt nie wie??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 DFI jest najlepsza, a za 35zł kupisz uzywanego live'a wiec najlepiej DFI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgadzam sie DFI jest najlepsza. A jak tak bardzo zalezy ci na tym dzwieku to 40 zl i masz. Szczerze. Ja bym bral DFI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buksik Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a co myślicie na temat tego asusa k8n4e-deluxe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...