papkorn Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Mam pytanko czy ktoś z was spotkał sie może gdzieś na necie z takimi przełącznikami hebelkowymi jak w tym mikserze http://www.woodbrass.com/images/woodbrass/DX626_BIG.JPG poszukuję również takiej blach z jakiej jest on wykonany, oraz mam pytanko, czy ktoś wie jak domowym sposobem można zrobic takie naklejki jak na nim sa. Nie chozi mi o naklejenie kawałka zwykłej wycietej foli, lecz tak jagby zrobienie tatuaza na tym (mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi) Tak wieć mam przebiegły i misterny plan zrobienie Czytnika kart, huba USB, i sterownika audio (mikrofon ON OFF, przełanczanie sygnału pomiedzy glośnikami i suchawkami, i jeszcze kikla drobiazgów które wyjdą w praniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 To jest zwykły przełoncznik, w większosci sklepów elektornicznych je dostaniesz na 100%. A co do tych tatuazy noby to so malowane farba, wiec wystaczy jak odrysujesz sobie jakis szablon i trysniesz lakierem i po sprawie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmmmm skoro użyłeś słowa tatuaż to może Henna? :?: (ale pewnie niedokładnie by było) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) zwykly hebelkowy w elektroniku mozesz kupic, a galki to pewnie tez mozesz do niego dokupic Edytowane 19 Stycznia 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...