Skocz do zawartości
AndrzejGdz

Nie Moge Zalogowac Sie Do Skype ?

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze o pomoc w nastepujacej sprawie a mianowicie,

Robilem Format posiadam XP z SP 2 ni jak nie moge zalogowac sie do SKYPE ???

Nadmieniam ze przed Formatowanie Skype dzialal jak najbardziej prawidlowo .

Chodzi mi o to ze gdy wejde na strone;

https://secure.skype.com/store/member/login...=login_required

nastepnie wpisze nazwe uzytkownika i haslo nastepuje zalogowanie i mam mozliwosc korzystania z roznych opcji np; przedplata na konto Skype, lista rozmow itp.

Kiedy identyczne nazwe uzytkownika oraz haslo wprowadze do okna programu Skype nastepuje proba zalogowania i po paru minutach znowu wyskakuje te okno Skype ale jako niezalogowany .

Wpisuje identyczne nazwe uzytkownika i haslo co do Skype i na tym wyzej podanym linku i tam jestem ZALOGOWANY a jak wlaczam SKYPE i wpisze identyczne dane to ni jak nie moge sie zalogowac ????

Co to jest za przyczyna ze nie moge sie zalogowac ???

Aha probowalem kilkanascie razy odinstalowac Skype i nastepnie ponownie instalowalem ale nie daje to zadnego efektu !!

Pozdr Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to się dzieje jak jesteś równocześnie zalogowany na stronie i w programie? Jeśli tak to wyloguj się na stronie i spróbuj zalogować się w programie. Jeśli nie działa to napisz do supportu Skype.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to się dzieje jak jesteś równocześnie zalogowany na stronie i w programie? Jeśli tak to wyloguj się na stronie i spróbuj zalogować się w programie. Jeśli nie działa to napisz do supportu Skype.

Probuje tylko zalogowac sie w programie Skype i ciagle nie moge sie zalogowac.

Ja mam XP z SP 2 moze cos w ustawieniu zapory trzeba zmienic, tylko nie wiem kompletnie jak sie zabrac za ta czynnosc ???

EDIT EDIT

Walczylem az wywalczylem po prostu mam teraz Skype 2.0.0.69 tj najnowsza wersja i wszystko jest ok moge sie zalogowac itp.

Przyczyna byla taka

Mam zainstalowana Pande Antyvirus Platinium 7.07.02 w stausie ochrony stalej mialem aktywna pozycje ochrona z pomoca firewalla kiedy zrobilem ja NIEAKTYWNA Skype dziala az milo.

Temat uwazam za zamkniety.

Pozdr i dzieki Andrzej

Edytowane przez AndrzejGdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi