AndrzejGdz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Prosze o pomoc w nastepujacej sprawie a mianowicie, Robilem Format posiadam XP z SP 2 ni jak nie moge zalogowac sie do SKYPE ??? Nadmieniam ze przed Formatowanie Skype dzialal jak najbardziej prawidlowo . Chodzi mi o to ze gdy wejde na strone; https://secure.skype.com/store/member/login...=login_required nastepnie wpisze nazwe uzytkownika i haslo nastepuje zalogowanie i mam mozliwosc korzystania z roznych opcji np; przedplata na konto Skype, lista rozmow itp. Kiedy identyczne nazwe uzytkownika oraz haslo wprowadze do okna programu Skype nastepuje proba zalogowania i po paru minutach znowu wyskakuje te okno Skype ale jako niezalogowany . Wpisuje identyczne nazwe uzytkownika i haslo co do Skype i na tym wyzej podanym linku i tam jestem ZALOGOWANY a jak wlaczam SKYPE i wpisze identyczne dane to ni jak nie moge sie zalogowac ???? Co to jest za przyczyna ze nie moge sie zalogowac ??? Aha probowalem kilkanascie razy odinstalowac Skype i nastepnie ponownie instalowalem ale nie daje to zadnego efektu !! Pozdr Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 A to się dzieje jak jesteś równocześnie zalogowany na stronie i w programie? Jeśli tak to wyloguj się na stronie i spróbuj zalogować się w programie. Jeśli nie działa to napisz do supportu Skype. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) A to się dzieje jak jesteś równocześnie zalogowany na stronie i w programie? Jeśli tak to wyloguj się na stronie i spróbuj zalogować się w programie. Jeśli nie działa to napisz do supportu Skype.Probuje tylko zalogowac sie w programie Skype i ciagle nie moge sie zalogowac. Ja mam XP z SP 2 moze cos w ustawieniu zapory trzeba zmienic, tylko nie wiem kompletnie jak sie zabrac za ta czynnosc ??? EDIT EDIT Walczylem az wywalczylem po prostu mam teraz Skype 2.0.0.69 tj najnowsza wersja i wszystko jest ok moge sie zalogowac itp. Przyczyna byla taka Mam zainstalowana Pande Antyvirus Platinium 7.07.02 w stausie ochrony stalej mialem aktywna pozycje ochrona z pomoca firewalla kiedy zrobilem ja NIEAKTYWNA Skype dziala az milo. Temat uwazam za zamkniety. Pozdr i dzieki Andrzej Edytowane 19 Stycznia 2006 przez AndrzejGdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...