luki2 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Moim zdaniem do przyjęcia, jest tylko 10zł droższy od zwykłego B) Chodzi mi ogolnie o cene bo jesli mialbym wybierac to kupilbym swiecidelko. EDIT>> te chlodzonko jest juz w komputroniku za 130, a LOLE na allegro sprzedaje za 150 i ludzie biora... :blink: Edytowane 31 Maja 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chodzi mi ogolnie o cene bo jesli mialbym wybierac to kupilbym swiecidelko. EDIT>> te chlodzonko jest juz w komputroniku za 130, a LOLE na allegro sprzedaje za 150 i ludzie biora... :blink: Czy ktoś juz może znalazł test w naszym ojczystym języku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 moze słabo szukalem ale nie widziałem, ale z drugiej strony to bnaprawde fajne chłodzenie, no i stosunkowo uniwersalne. Jedyny mankament to chyb azajmowanie sasiedniego slotu, poza tym rewelka. Jak kupilem placac ok 140 zl + pasta + nb47j wyszo 180 zl, powiem ze spodziewalem sie roznorakich reakcji, a tu żonka mówi - ze ona tez chce takie :) hehe (bloga cisza - na min zupelnie nieslyszalny, wyjatek stanowi only DYSK) :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item109827777_zalman_vf900_cu.html a tu jest dostepny za 120zł :wink: Edit:Rozmawialem ze sprzedawca.Ceny niskie bo sprzet pochodzi z hurtowni z Niemiec.Rozmawialem tez z nim na gg i moge go polecic. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czy radiatorki na pamieci dodawane do VF900CU to te same od VF700 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jest jakies lepsze chlodzenie na radka x1950pro ood teego zalmanka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Jest jakies lepsze chlodzenie na radka x1950pro ood teego zalmanka?? Tak. Arctic Cooling Accelero X2. Dokładnie 2x tańsze, troche cichsze i lepiej chłodzi pamięci na karcie (wiem z autopsji). Na dniach pozbywałem się mojego Zalmana VF-900Cu. Był kilka dni temu do wzięcia za 99,99zł (wysyłka gratis). Jak nie umiesz szukać na Allegro, to ci więcej takich okazji przejdzie koło nosa :huh: :wink: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam Zalmana VF900cu i jestem z niego sczerze zadowolony Wprawdzie w niektórych testach wygrywa o 1-2 stopnie C , Accelero X2 ale Zalman jest ciut cichszy . Tu ciekawe porównanie , i wcale Zalman VF900cu nie jest gorszy od Accelero X2 . http://www.digital-daily.com/cooling/zalma...vga/index03.htm a Tu macie Ruski tani cooler który bije prawie wszystkie coolery VGA na głowe http://www.3dnews.ru/cooling/sytrin_kuformula_vf1/ tylko gdzie to kupić ??? Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) a Tu macie Ruski tani cooler który bije prawie wszystkie coolery VGA na głowe http://www.3dnews.ru/cooling/sytrin_kuformula_vf1/ tylko gdzie to kupić ??? http://www.sytrin.com/buy.html Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mam Zalmana VF900cu i jestem z niego sczerze zadowolony Wprawdzie w niektórych testach wygrywa o 1-2 stopnie C , Accelero X2 ale Zalman jest ciut cichszy . Tu ciekawe porównanie , i wcale Zalman VF900cu nie jest gorszy od Accelero X2 . http://www.digital-daily.com/cooling/zalma...vga/index03.htm a Tu macie Ruski tani cooler który bije prawie wszystkie coolery VGA na głowe http://www.3dnews.ru/cooling/sytrin_kuformula_vf1/ tylko gdzie to kupić ??? Stareee...a z najnowszych testow wynika ze bije go na glowe nowe accelero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No zgadza się ktoś upadł na głowe i brednie pisze 1-2 'c to jest bicie na głowę :) 1'c to błąd pomiarowy ,2 to minimalna różnica powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Cześć niedawno zamontowałem na moim 7900GS zalmana VF900Cu i tak prezentują się temperatury IDLE pod windą 47 stopni / obroty wentyla na 20% STRES napięcie GPU 1.4V takty 700/1900 62 stopnie / obroty wentyla na 80 % :) Edytowane 20 Maja 2007 przez Shymeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian226 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam, niedawno kupiłem Zalmanie VF900 zamontowałem go na karcie Galaxy 7900GS wszystko ładnie temperatury w spoczynku 40 i niżej zależy jaka jest temperatura otoczenia , wentylator chodzi z reguły na 30% obrotów powinno być cicho a u mnie słychać taki dzwięk jak by wewnątrz wentylatora jakieś cześci tarły o siebie , jest to dość wkurzające czy u was tez tak jest ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian226 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam, niedawno kupiłem Zalmanie VF900 zamontowałem go na karcie Galaxy 7900GS wszystko ładnie temperatury w spoczynku 40 i niżej zależy jaka jest temperatura otoczenia , wentylator chodzi z reguły na 30% obrotów powinno być cicho a u mnie słychać taki dzwięk jak by wewnątrz wentylatora jakieś cześci tarły o siebie , jest to dość wkurzające czy u was tez tak jest ???? witam ponownie juz sobie poradziłem z tym problemem, winne okazały sie łozyska wymieniłem je i wentylator działa cichutko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) gdzie kupiles lozyska ?? moj pentagram tak chrobocze ze nieszcescie ;/ co ciekawe zmontoalem go bez lozyska tez chrobocze ;/ a wysmarowalem membrane i ośke towotem castrola ;/ Edytowane 12 Lipca 2007 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian226 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Witam , użyłem łożysk ze starego wentylatora , który ma juz z 4-5 lat a o dziwo łożyska były lepiej wykonane Edytowane 12 Lipca 2007 przez Sebastian226 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Test tego coolera w innym środowisku wysikie Vgpu itd http://www.tuneupc.bnx.pl/readarticle.php?article_id=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyhir Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 czy wejdzie ten 'kulerek' na galaxy 73gt zalman edition?? i czy warto go wymieniac na tego Zalman VF900-Cu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 czy wejdzie ten 'kulerek' na galaxy 73gt zalman edition?? i czy warto go wymieniac na tego Zalman VF900-Cu??wejdzie. na prawde malo jest kart grafiki na ktore ten cooler nie wchodzi. bedzie ciut ciszej i chlodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...