A_M_D Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Siemka. Dzisja zabrałem się za pożądne Oc swojego sempa i ramów.Nie wiem co mnie hamuje.Powyżej 335fsb wywalają się błedy w strees prime 2004.Zauważyłem że są one szybciej jak podwyższe napięcie na ramy,lub na procka. Ramy i proc na pewno wyrabiają gdyż na fsb 240 proc sobie lkeci synchro z ramami bez błędów.Napięcie v core przy 335fsb wynosi 1,625v i jka dam chodżby 1,7 to odrazu wywala się błąd,a na tym 1,625 to pochodzi z 15 min. Wydaje mi się że to wina zasiłki bo mam jakiegoś logica 350watt.Czasami na wyższym ffsb np 345 potrafi się wyświetlić blue scrren z kompunikatem Trap_Cause_Uknown. Proszę o pomoc.CZy wymiana zasilacza pomoże mi w oc?? Mam sprzęt taki jak w sygnaturce Edytowane 18 Stycznia 2006 przez A_M_D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 w sigu nic nie ma, co to za proc? jakie temperatury?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_M_D Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Proc sempron 2800 64 bit, temp max 40*C płyta dfi infinity nforce 4 memki twinmos 512 ddr400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mozliwe juz przekroczyłes max oc <_< sprawdz czy stablitnie chodzi na SuperPi przy 335fsb a jak nie to pokombinuj z napieciami cpu, pamieci. sprawdz tez miernikiem zasilacza (nie programowo!!! one kłamia czasami). pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 na dfi nf4x - taką masz jak sadze, pomiar softowy to lipa ;) u mnie zaniża o jaieś 0,35 (12v) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...