dxmatrox Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Czy opłaca się zamienić Connect 3D X800GTO @16p na GF 6800gs? Z góry dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jezeli chcesz zobaczyc wszystkie testy w nowym marku to TAK :lol2: A tak powaznie to nie wiem jak sie kreci ten GTO ale imo wydajnosc zblizona ,a jak Ci sie nudzi i chcesz sie pobawic nowa grafa to zmieniaj (oczywiscie jezeli nic nie doplacasz) :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Nie opłaca się to jest tylko parę FPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxmatrox Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jezeli chcesz zobaczyc wszystkie testy w nowym marku to TAK :lol2: A tak powaznie to nie wiem jak sie kreci ten GTO ale imo wydajnosc zblizona ,a jak Ci sie nudzi i chcesz sie pobawic nowa grafa to zmieniaj (oczywiscie jezeli nic nie doplacasz) :wink: pozdrawiam Oczywiście nic nie dopłacam, ten GTO kręci się do 540/1120. Kilka FPS na korzyść której karty? Druga sprawa to przemawia za mną SLI bo na DFI, które wspiera SLI nie odpale CrossFire?:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Kilka FPS dla GF 6800GS a jak nie dopłacasz do zamień :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jezeli planujesz sli to sam sobie odpowiedziales co brac :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxmatrox Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Jezeli planujesz sli to sam sobie odpowiedziales co brac :) pozdrawiam No więc się zamienie :) Dzięki ;) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez dxmatrox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 zdaj relacje co i jak po zamianie, bo jednak roznie sie maja testy do opini, z checia przeczytam jak sie sprawuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxmatrox Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) zdaj relacje co i jak po zamianie, bo jednak roznie sie maja testy do opini, z checia przeczytam jak sie sprawuje Mhm...ledwo co uprosiłem kumpla żeby zwrócil mi mojego Connecta..... Fakt na Gf dostaje HDR, SM3.0 ale wydajność jest niższa niż na moim X800GTO@16potoków 500/1000mhz..... Miałem GF'a przez ok 2h i postanowiłem wrócić do Radeona dla tego że jest szybszy, choć szkoda mi tego HDR :( Edytowane 18 Stycznia 2006 przez dxmatrox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mhm...ledwo co uprosiłem kumpla żeby zwrócil mi mojego Connecta..... Fakt na Gf dostaje HDR, SM3.0 ale wydajność jest niższa niż na moim X800GTO@16potoków 500/1000mhz..... Miałem GF'a przez ok 2h i postanowiłem wrócić do Radeona dla tego że jest szybszy, choć szkoda mi tego HDR :( a robiłes format po włozeniu GFa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Przeciez X800GTO@16p jest zdecydowanie szybsza karta od GF6800GS, a bez HDR'u i PS3.0 mozna zyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxmatrox Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a robiłes format po włozeniu GFa? Tak robiłem....i zdecydowanie popieram usera "Rafael Santi" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...