janas Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Mam P4 1.3Ghz 423pin 256 RAMBUS na płycie Intel D850GB.Jak moge podkręcić procka??pomocy plizzzz!!!Bo ja nie mam pojęcia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Szukajcie az znajdziecie. Opcja szukaj. Jest tego tony. Jak bys wykazal odrobine checi to byz znalazl a nie zasmiecal forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Szukajcie az znajdziecie. Opcja szukaj. Jest tego tony. Jak bys wykazal odrobine checi to byz znalazl a nie zasmiecal forum. DOKLADNIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 wiele z niego nie wycisniesz max 200 mhz wiecej .chyba zaraz ten temat zostanie zamkniety .A pozatym "Szukajcie a znajdziecie" jak powiedział/napisał mój poprzednij (cytat:Biblia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 podnos fsb (szyne), cosik mi sie zdaje ze ten temat bedzie zamkniety a swoja droga poszukaj bylo tego od cholery na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 na płycie INTELA raczej nic nie podkręcisz ja na ECS P4ITA poskręciłem o ~200MHZ i temperatura w stress 56 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 tak jak poprzednik powiedział podnoś FSB tylko nie przesadź bo za duzo z tego proca nie wyciśniesz ;) Lepiej zainwestuj w jakiegoś szybszego PEntiAkA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 aaa zresztą mocnego PENTIUMA to do tej płyty nie wsadzisz bo ty masz go zapewne na rdzeniu Willammete a teraz te szybkie są na Nortwodh. A szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 FSB podkrecaj a poza tym t oopcja SZUKAJ a znajdziesz i to duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 śrubokrętem :D :wink: a tak na serio to: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kurde nie rozumiem jak gosciowi chceci doradzic to doradzajcie a wy zaraz zeby zmienil i ze nie ma sensu bo i tak za wiele nie wyciagnie moze gosciu chce miec satysfakcje ze wykrencil go torche po co zaraz nie wiadomo ile procka. Moze gosc nie ma kasy na cos nowego i chce cos z tego co ma wycisnac cos wiecej. Wiecie nie kazdego stac na Radka 9700 i P4 z bog wie jakim zegarem i plyte za 600 zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...