Skocz do zawartości
tHuNaR

Czy wg ciebie Titan TTC-D5tb jest głośny?

Czy wg ciebie Titan TTC-D5tb jest glosny?  

1. 1. Czy wg ciebie Titan TTC-D5tb jest glosny?

• nie
      10
    • tak
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem bo go nie uzywam. (...)

Prosze mnie oswiecic bo nie rozumiem o co tu chodzi.

Mnie chodzi o to ze mam strasznie glosny komp, i nie wiem czy to przez ttc-d5tb czy przez wyciagowy wentyl, czy przez wentyl od zasilki. Wystarczy Ci takie wytlumaczenie? Skoro go nie masz, to nie wypowiadaj sie w ankiecie i dziekuje. (no offence) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel ma takiego i ja ledwo słyszę szum powietrza! Czyżbym był już całkiem głuchy???? Jeżeli masz głośnego kompa to ja stawiam na zasilacz.Kumpel ma takiego i ja ledwo słyszę szum powietrza! Czyżbym był już całkiem głuchy???? Jeżeli masz głośnego kompa to ja stawiam na zasilacz.

Dobra, nie musisz mi tyle razy powtarzac, moze gluchy nie jestes, ale palce ci sie chyba trzesa :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo powodow do narzekania na halas. No, ale jest jedno ale - w moim przypadku nie sprawdzil sie jako glowny czynnik chlodzacy Antka XP 1600+ @ 2000+, z Duronem sobie swietnie radzil, ale ten Antek tobylo dla nieg za duzo, ale powtarzam iz jest to moje osobiste odczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bylo powodow do narzekania na halas. No, ale jest jedno ale - w moim przypadku nie sprawdzil sie jako glowny czynnik chlodzacy Antka XP 1600+ @ 2000+, z Duronem sobie swietnie radzil, ale ten Antek tobylo dla nieg za duzo, ale powtarzam iz jest to moje osobiste odczucie.

a co chciales za 32 zlote miec? :)

IMO za ta cene nie ma nic lepszego, to jest tani coolerek o niezlych mozliwosciach, ale jesli chcesz porzadnie krecic jakiegos mocnego(czyt. cieplego) proca to niestety 3a wydac wiecej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzesio poszedl i juz SMIETNIK sie zaczyna robic....halo jest mod - zamknac topic!!!

pozatym jak brusik napisac - to se wlacz kolejno wentyle i bedziesz wiedzial - chyba ze nie masz sluchu co do takich rzeczy..... - ale do tego lata praktyki sa potrzebne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi