tHuNaR Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 No wlasnie... Wielu ludzi mowi, ze tak, inni ze nie... U mnie razem z wyciagowym, nasladuja start rakiety... A jak jest u was? [mowie o standardowych obrotach, bez zadnego zmniejszania] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie wiem bo go nie uzywam. Nie wiem po co taka ankieta co ci to da ze inni powiedza ze jest glosny ( nie wiem czy tak jest bo nie slyszalem ). Prosze mnie oswiecic bo nie rozumiem o co tu chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 keidys go maielm, przesiadlem sie na neigo z titan majesty twins....to byl szok! ttc jest baaardzo glosny.... a w porownaniu z moim wc, to jusz wogoole........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie wiem bo go nie uzywam. (...) Prosze mnie oswiecic bo nie rozumiem o co tu chodzi. Mnie chodzi o to ze mam strasznie glosny komp, i nie wiem czy to przez ttc-d5tb czy przez wyciagowy wentyl, czy przez wentyl od zasilki. Wystarczy Ci takie wytlumaczenie? Skoro go nie masz, to nie wypowiadaj sie w ankiecie i dziekuje. (no offence) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 lol!!! to wylaczaj po kolei wszystkie! napewno bedzie szybciej niz zkladanie topicu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kumpel ma takiego i ja ledwo słyszę szum powietrza! Czyżbym był już całkiem głuchy???? Jeżeli masz głośnego kompa to ja stawiam na zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nic prostszego . Po prostu jesli masz w kompie dodatkowe wentyle to one tak chalasuja ( jak ostatnio zatrzymalem przeplyw powietrza przez niego to taka cisza sie zrobila) wiec tak przestaw se wentyla dodatkowego z 12V na 7V i bedzie po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Głuchy to nie ale nawalił mi net i wysłało 3 razy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Kumpel ma takiego i ja ledwo słyszę szum powietrza! Czyżbym był już całkiem głuchy???? Jeżeli masz głośnego kompa to ja stawiam na zasilacz.Kumpel ma takiego i ja ledwo słyszę szum powietrza! Czyżbym był już całkiem głuchy???? Jeżeli masz głośnego kompa to ja stawiam na zasilacz.Dobra, nie musisz mi tyle razy powtarzac, moze gluchy nie jestes, ale palce ci sie chyba trzesa :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja na niego nie narzekałem, oczywiście że w porównaniu z WC nie ma szans ale jako CooLer może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie bylo powodow do narzekania na halas. No, ale jest jedno ale - w moim przypadku nie sprawdzil sie jako glowny czynnik chlodzacy Antka XP 1600+ @ 2000+, z Duronem sobie swietnie radzil, ale ten Antek tobylo dla nieg za duzo, ale powtarzam iz jest to moje osobiste odczucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterY Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie bylo powodow do narzekania na halas. No, ale jest jedno ale - w moim przypadku nie sprawdzil sie jako glowny czynnik chlodzacy Antka XP 1600+ @ 2000+, z Duronem sobie swietnie radzil, ale ten Antek tobylo dla nieg za duzo, ale powtarzam iz jest to moje osobiste odczucie. a co chciales za 32 zlote miec? :) IMO za ta cene nie ma nic lepszego, to jest tani coolerek o niezlych mozliwosciach, ale jesli chcesz porzadnie krecic jakiegos mocnego(czyt. cieplego) proca to niestety 3a wydac wiecej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 w dzien wogule nieprzeszkadza, ale wieczorem, w nocy to juz spory halas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 co ja mam powiedzieć mam orba 7200 ale na szczęcie fat mat go troche zwolnił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 grzesio poszedl i juz SMIETNIK sie zaczyna robic....halo jest mod - zamknac topic!!! pozatym jak brusik napisac - to se wlacz kolejno wentyle i bedziesz wiedzial - chyba ze nie masz sluchu co do takich rzeczy..... - ale do tego lata praktyki sa potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Jak dla mnie Titan jest cichutki, ale ja cały czas mam radio włączone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 w dzien wogule nieprzeszkadza, ale wieczorem, w nocy to juz spory halas popieram w 100%.. w dzien ok... ale w nocy to meczarnia :) dlatego wylaczam zupelnie wentylatorek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...