Skocz do zawartości
moder

Przelotka Pci -> Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Overclocked

Dokładnie o to mi chodzi, a możesz mi powiedziec ile to orjentacyjnie kosztuje?

N i e d o s t a n i e s z t e g o w p o l s c e i t o c h y b a b y l o w 2 s t r o n e Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

N i e d o s t a n i e s z t e g o w p o l s c e i t o c h y b a b y l o w 2 s t r o n e

Bzdury gadasz.

Dokładnie o to mi chodzi, a możesz mi powiedziec ile to orjentacyjnie kosztuje?

A Ty czytaj tu. W Polsce dostac to moze byc ciezko, ale...poszukaj na ebay`u niemieckim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

Bzdury gadasz.

ok to pokaz mi sklep w pl gdzie mozna dostac ta przelotke? i zeby mieli na stanie bo karty albatrona sa baardzo zadko spotykane w pl... no i jeszcze problem z wielkoscia tego ogolnie bez sensu zabawa Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://pclab.pl/art17356-8.html

Co do tego... jesli kupie teraz plyte głowna z PCI-E tylko to bede mogl uzywac na niej swojego LE z podpisu? Oczywiscie jesli zalatwie sobie ta przejsciowke... I drugie pytanie - czy karta bedzie dzialala tak samo, czy w jakims stopniu zostanie przez przejsciowke spowolniona?

Pozdrawiam,

sthEn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

http://pclab.pl/art17356-8.html

Co do tego... jesli kupie teraz plyte głowna z PCI-E tylko to bede mogl uzywac na niej swojego LE z podpisu? Oczywiscie jesli zalatwie sobie ta przejsciowke... I drugie pytanie - czy karta bedzie dzialala tak samo, czy w jakims stopniu zostanie przez przejsciowke spowolniona?

Pozdrawiam,

sthEn

W takim wypadku zakupić sobie asrock dual sataII o ile chodzi o socket 939.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo w sumie wiecej niz pewne jest to, ze w koncu i ja przejde na a64, a wtedy juz przejde na socket 939 i pci-e... no i nie chcialbym stracic swojej grafy bo placilem za nia 640zł a jest jaka jest (16/6 + ladne taktowania)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Overclocked

Nawet jezeli dostaniesz gdzies ta przejsciowke to nie zamkniesz tego w obudowie gdzies byly fotki jak to wyglada z normalna karta poszukaj w newsach uzytkownikow na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę czasu minęło od ostatniego posta więc może ktoś coś wie na temat takiej przejściówki ? Pci-e na agp. Za jakiś czas przechodzę na 939 i a64 ale mój gf6600 jest jeszcze wystarczający to raz a dwa nie mam kasy na nową karte jeżeli kupie mobo i procka. Teraz pytanie - jak bardzo strace na wydajności karty i gdzie takie coś można dostać (chodzi mi o sklep a nie sprzedaż wysyłkową z Taiwanu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok to pokaz mi sklep w pl gdzie mozna dostac ta przelotke? i zeby mieli na stanie bo karty albatrona sa baardzo zadko spotykane w pl... no i jeszcze problem z wielkoscia tego ogolnie bez sensu zabawa

@Overclocked- niestety masz racje "Captures the spirit of the Albatross" to nie w Polsce niestety :mad:

Na naszym rynku brakuje popularnych na zachodzie firm, ciagle tylko ASUS, MSI, Leadtek, Gigabyte, Sapphire :-|

Przynajmniej Galaxy sie wybila, a o eVGA i BFG trudno :?

Sorry za dygresje :) Ale taka jest prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi