moder Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Kumpel powiedział mi, że jest coś jak przejściówka z PCI na AGP, ale nigdzie nic takiego nie mogę znaleźć, ma ktoś może na coś takiego jakieś namiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 www.zrob-to-sam-jesli-sie-da.pl tam ci pomogą :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ale chodzo o PCI-E ? bo jesli tak to jest przejsciowa z PCI-E na AGP, nazywa sie ATOP i produkuje to firma Albatron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moder Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dokładnie o to mi chodzi, a możesz mi powiedziec ile to orjentacyjnie kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Dokładnie o to mi chodzi, a możesz mi powiedziec ile to orjentacyjnie kosztuje?N i e d o s t a n i e s z t e g o w p o l s c e i t o c h y b a b y l o w 2 s t r o n e Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 N i e d o s t a n i e s z t e g o w p o l s c e i t o c h y b a b y l o w 2 s t r o n e Bzdury gadasz. Dokładnie o to mi chodzi, a możesz mi powiedziec ile to orjentacyjnie kosztuje? A Ty czytaj tu. W Polsce dostac to moze byc ciezko, ale...poszukaj na ebay`u niemieckim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Bzdury gadasz.ok to pokaz mi sklep w pl gdzie mozna dostac ta przelotke? i zeby mieli na stanie bo karty albatrona sa baardzo zadko spotykane w pl... no i jeszcze problem z wielkoscia tego ogolnie bez sensu zabawa Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Overlocked zobacz na to http://www.techseekers.net/modules.php?nam...article&sid=230 masz i to z pci na agp a nie na express. Trzeba szukać na ebayu. Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://pclab.pl/art17356-8.html Co do tego... jesli kupie teraz plyte głowna z PCI-E tylko to bede mogl uzywac na niej swojego LE z podpisu? Oczywiscie jesli zalatwie sobie ta przejsciowke... I drugie pytanie - czy karta bedzie dzialala tak samo, czy w jakims stopniu zostanie przez przejsciowke spowolniona? Pozdrawiam, sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Overlocked zobacz na to http://www.techseekers.net/modules.php?nam...article&sid=230 masz i to z pci na agp a nie na express. Trzeba szukać na ebayu. tu napisali ze ma wspierac tylko agp 1x, a ciekawe jak ta z albatrona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://pclab.pl/art17356-8.html Co do tego... jesli kupie teraz plyte głowna z PCI-E tylko to bede mogl uzywac na niej swojego LE z podpisu? Oczywiscie jesli zalatwie sobie ta przejsciowke... I drugie pytanie - czy karta bedzie dzialala tak samo, czy w jakims stopniu zostanie przez przejsciowke spowolniona? Pozdrawiam, sthEn W takim wypadku zakupić sobie asrock dual sataII o ile chodzi o socket 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Bo w sumie wiecej niz pewne jest to, ze w koncu i ja przejde na a64, a wtedy juz przejde na socket 939 i pci-e... no i nie chcialbym stracic swojej grafy bo placilem za nia 640zł a jest jaka jest (16/6 + ladne taktowania)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nawet jezeli dostaniesz gdzies ta przejsciowke to nie zamkniesz tego w obudowie gdzies byly fotki jak to wyglada z normalna karta poszukaj w newsach uzytkownikow na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 jaka jest tego cena dokładnie z tej z agp na PCI-e 100? 200? 500? 1000? a do tego zmieszczenia w obudowie to co to za problem jak bedzie troszke wystawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Trochę czasu minęło od ostatniego posta więc może ktoś coś wie na temat takiej przejściówki ? Pci-e na agp. Za jakiś czas przechodzę na 939 i a64 ale mój gf6600 jest jeszcze wystarczający to raz a dwa nie mam kasy na nową karte jeżeli kupie mobo i procka. Teraz pytanie - jak bardzo strace na wydajności karty i gdzie takie coś można dostać (chodzi mi o sklep a nie sprzedaż wysyłkową z Taiwanu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Bierz AsRocka dual sata i po problemie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Bierz AsRocka dual sata i po problemie :) pozdro Dokladnie. Mobo dobre koszty male, i nie ma problemow ze zmieszczeniem tego w obudowie a przede wszystkim z kupnem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Dobra zglaszma temat do lola miesiąca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 ok to pokaz mi sklep w pl gdzie mozna dostac ta przelotke? i zeby mieli na stanie bo karty albatrona sa baardzo zadko spotykane w pl... no i jeszcze problem z wielkoscia tego ogolnie bez sensu zabawa @Overclocked- niestety masz racje "Captures the spirit of the Albatross" to nie w Polsce niestety :mad: Na naszym rynku brakuje popularnych na zachodzie firm, ciagle tylko ASUS, MSI, Leadtek, Gigabyte, Sapphire :-| Przynajmniej Galaxy sie wybila, a o eVGA i BFG trudno :? Sorry za dygresje :) Ale taka jest prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 kur..cze :) xan02 nie zauważyłeś, że overclocked pisał tamtego posta ponad pół roku temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...