ms-trex Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Mój problem raczej dotyczy windowsa i dlatego zdecydowałem się go umieścić tutaj. Mam gre w wersji angielskiej niestety jeśli zainstaluje do niej patcha oczywiście wersje ENG to język gry jest zamieniany na polski, przez to pojawiają się inne błędy i chciałem się was zapytać co zrobić aby gra widziała system jako wersje anglojęzyczną a nie polską? Czy gdzieś w systemie, rejestrze itp. są jakieś ustawienia umożliwiające "widzenie" systemu jak English Version? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez ms-trex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Language "Default" i "InstallLanguage" na 0409 i Restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 mistrzu jesteś wspaniały to działa!! tak bardzo bym ci chciał rękę uścisnąć pomogłeś nie tylko mi ale i setkom graczy którzy mają, gdzie mają, mieli ten sam problem dzięki bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...