Skocz do zawartości
crusader

Reader's Digest !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od kilku lat sobie pogrywam w tym riders digest gdzie mozna wygrac podobno duza kase:)

Jednak ciagle przychodza glownie jakies oferty ksiazek i koperty z ktorymi trzeba odeslac zamowienie na publikacje.

Co jakis czas przychodza same listy z informacja ze 'jestes w gronie kandydatow do glownej nagrody' itd itd

Jesli ktos z was mial z nimi podobne przygody badz nawet cos wygral :o prosze o odpowiedz

Uwazam ze jest o czym dyskutowac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jeden wielki pic na wodę... Nie warto pchać się dalej... Wyrzuć to do kosza, a kasę lepiej zarobić, niż czekać na wygraną :razz:

Edytowane przez KrokOboK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ludzie którzy się na to łapią mają krótki rozum ;]

do mnie już dwa razy przyszło że mam zagwarantowaną nagrodę ALE muszę np kupić prenumeratę (a w prezencie dostanę oczywiście jakiś tam tłumacz elektroniczny rolke papieru toaletowego i szare mydło).

jak się to zamówi to pewnie przysyłają że zakwalifikowałem się do drugiego etapu i tak w kółko

zarabianie na debilach to się nazywa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna rada na to jest olewanie.

Jezeli tylko raz odpisze sie do nich to juz kaplica. ich system bedzie generowal korespondencje juz do konca ich badz naszych dni.

Mozna sobie pisac do nich petycje i tak sie nic nie zalatwi.

Moja matka kilka ksiazek u nich zamowila. W sumie tylko w ten sposob z tego korzysta, ze wybiera sobie z katalogu jakas ksiazeczke (oczywiscie jak sie jakas spodoba) a reszte zlewa.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna Wygrac!!!

ojciec wygral zegarek Tisot wart 620zl :D

z tym ze zegarek jest tak maly ze tylko dla dziecka, a z tylu ma logo firmy.

niektore ksiazki maja fajne, ale te listy co oni przysylaja to jet masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi