MZiobro Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) mam taka plyte jak w tyttule z biosem Pheonixa 4s4eb2x0.86a.0009.p03 i nie moge zaktualizowac go w zaden sposob...moze ma ktos sposob na niego??(wyskakuje mi w AWDFLASH ze mam jakis problem z ROM BIOS lub ze jest nie znany flash...) co robic???pomozcie bo kupile szybszego procka a przy tym biosie nie pojdzie..:( :sad: w awdflashu wyskakuje " system was not new Award BIOS version.Please updata ROM BIOS first..." NA POMOC!! o co w tym chodzi.......???moze jakies linki choc juz 60 % neta zwiedzilem..... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez MZiobro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megawebmaster Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ludzie! Masz BIOS phoenix'a a awdflashem chcesz go z flashowac? Przeciez on jest do plyt z BIOSem AWARDA! Poszukaj cos do phoenix'ow! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZiobro Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ok juz sobie poradzilem....wszystko co i jak bylo na stronie intela....uzylem IFLASH i jest ok nawet pflash nie zadzialal..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...