binio21 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam!! Spaliła mi sie płyta MSI na której chodził athlon 2200xp+. Chciałbym abyście doradzili mi jaką płyte kupić do tego procka, czy może lepiej sprzedać proca i kupic coś takiego: PROCEK: http://www.gral.pl/preview/AMDSempron/AMDS...5464-bit_66.php PŁYTA: http://www.gral.pl/preview/Gigabyte/Gigaby...IDLANATX_09.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Wszystko zależy od kasy, procek dobry ale ten gigasyf to już gorzej, napisz ile masz kasy na zmiane. BTW Zasilacz też zmień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Na całość maxymalnie mógłbym przeznaczyć ok 550zł. Czyli na Płyte zostaje ok 240zl(najlepiej zeby można bylo dobrze kręcić). A zasiłka narazie musi zostać ta co jest bo nie stać mnie na wymiane.A tak pozatym zailacz bynajmniej cicho chodzi i nie narzekam na niego. BTW. Jakim cudem moze pasc plyta tak z dnia na dzien? Nic nie było kręcone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 k8ns syf? chyba ty masz... mam ta plytke i bardzo dobrze sie sprawuje, fakt nie jest to DFI ale widac ze gosc nie ma tylke kasy. Co do o/c na tej plytce powinienes bez problemu wyciagnac htt270 na boxie i def vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 A zasiłka narazie musi zostać ta co jest bo nie stać mnie na wymiane.A tak pozatym zailacz bynajmniej cicho chodzi i nie narzekam na niego. chcesz krecic, na tym? zastanow sie jeszcze raz BTW. Jakim cudem moze pasc plyta tak z dnia na dzien? Nic nie było kręcone. od zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 No i kupilem sobie ten sprzecik co napisalem. Niestety po złożeniu sprzęcik nie chodzil :mur: (prawdopodobnie plyta walnięta) i czekam az w serwisie potwierdzą uszkodzenie i wymienią na nowy sprzęt. To sie kurde nacieszyłem nowym sprzęciorem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Nie działa... Podpiąłeś wszystko tak jak trzeba, robiłeś to na tym zasilaczu z podpisu?? To sie nie dziw <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) Podłączone było wszystko jak nalezy. A zasilacz, no cóż, ten co w podpisie :sad: A jaką zasilke polecacie?(ale jak najtaniej, bo juz na ten sprzęt co kupiłem musiałem kase pożyczyć:( Moze ten? Tyle ze chcialbym grafe i procka jeszcze podkrecic. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81466400 Edytowane 20 Stycznia 2006 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Forton 350 albo 400W, od około 50 do 100zł na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...