Skocz do zawartości
Berry

Problem z GeForce 2 MX 400 64MB

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z kilkoma grami na GeForce 2 MX 400 64MB, po prostu albo nie widać nic albo takich szczegułów jak np. kursor. Nie działa mi tylko kilka gier np. Project I.G.I, u kolegów z tą samą kartą też nie działają te gry, wystarczy zmiana karty np na GeForce 2 32MB i hula. Zmieniałem systemy, bios, sterowniki i nic. Najdziwniejsze jest to że u kolegów na tej samej karcie dzieje się to samo. :?: :?: :?: :?: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie zdaje że jest to włąsnie wadliwa seria kart albo wadliwe są wszytskie tego producenta. Podaj swój konfig oraz producenta grafki

hmm napisal ze niedziala mu ttylko kilka gier hmm to mozna wnioskowac ze na innych dziala co oznacza ze to nie walnieta karta bo karta niewie czy to igi czy cs hmm i to daje do zrozumienia albo gra jest uszkodzona albo konfig tak jak wyzej podaj dokladny konfig !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok już daje konfiguracje:

1G Duron, płyta ECS k7s5a, geforce 2 mx 400 64MB ( X-Power), 256MB RAM (2 x 128), 60 GB Maxtor.

System zmieniałem od 95 do XP, bios płyty też, sterowniki też, tylko bios karty nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możecie wymyślić coś innego niż karta zepsuta? Na karcie GeForce 2 MX 400 w grę I.G.I. grałem bez żadnych problemów na Pentium 3 500MHz i płycie Abit BH 6, teraz mam AMDAthlon 1700 XP+ płyte na KT266A i objawy takie same jak wy opisujecie, czyli winna tu moim zdaniem platforma sprzętowa AMd kontra Intel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może to z innej beczko ale może ci pomoże :))

mi kiedys nagle spadła wdajnośc kart GeForce2 MX400 64MB o prawie 50% i ic nie pomagało. ani zmiana sterwników ani podkręcanie ani reinstalacja systemu. dopiero po załadowaniu domyslnych ustawien BIOS-u dla płyty głównej wszystko wróciło do normy i teraz smiga podkręcona że aż milo. :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...