wołek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 nie wiem czy to dobry dzieł ale nic blizszego nie znalazłem :oops: mój problem to odzysk z płyty dvd zgranych wcześniej zdjęć i filmików z aparatu.Zdjęcia są widoczne na kompie ale jak chce je zgrać czy na nową płytkę czy na twardego to nie można bo nie widzi :? znacie takie przypadki? jakieś rady? nagrana płyta to Esperanza-szału ni ma ale to by przez to? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 przelec płytke cd-check'iem ( o ile działa na płytkach dvd) jak wygeneruje błąd to napisz jaki. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Info - date: 2006-01-18 - process: Check - source: I:\ - source volume label: Basic statistics - time elapsed: 00:00:59 - overall transfer [kB/s]: / - folders processed: 0 - files processed: 0 Errors - errors: 3 - warnings: 0 - other: 0 czyli nie widac jej.............ehh coraz gorzej z nią..... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...