supersimonek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zakupiłem nową płyte główną. Montując ją wszystko elegancko działa ... lecz tak jakby nie widzi dysku twardego (a raczej widzi go w biosie a potem nie chce go czytać). Przy włożeniu płyty instalacyjnej XP uruchamia się (strasznie wolno) po czym przy pierwszy restarcie komputera przy instalacji rozpoczyna ponownie procedure instalacji. Podłączyłem inny dysk który działa elegancko... więc nie wiem czemu nie chce działać stary jest to dysk seagate 20GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zakupiłem nową płyte główną. Montując ją wszystko elegancko działa ... lecz tak jakby nie widzi dysku twardego (a raczej widzi go w biosie a potem nie chce go czytać). Przy włożeniu płyty instalacyjnej XP uruchamia się (strasznie wolno) po czym przy pierwszy restarcie komputera przy instalacji rozpoczyna ponownie procedure instalacji. Podłączyłem inny dysk który działa elegancko... więc nie wiem czemu nie chce działać stary jest to dysk seagate 20GB. Ja tez nie wiem... podejrzewam ze na podstawie informacji ktore podales nikt by nie wiedzial :huh: Napisz cos wiecej o tym sprzecie, przede wszystkim jaki dokladnie to dysk i w jakim jest stanie (SMART). pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersimonek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Stan jest bardzo dobry ;/ .. wogule nie chce wejsc przez dosa na fsdisk ... niewiem czemu i takie tam ;] niewiem w biosie widzi a dalej już nie chce iść a jak instaluje windowsa ... to przy pierwszy restarcie ... instalki powtarza sie porcredura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@ry Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=178297 ten sam problem miałem - banalnie proste rozwiązanie -no ale każdy mądry po... tym jak mu ktos wytłumaczy ;-] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...