Dijkstra Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 O stary, jaki śmietnik ;] Ze 40% tego to spyware i inne śmieci - weź zrób skana, o którym mówiłem. Z tego, co zostanie nazwę każdego procesu, którego nie znasz wrzuć w google i przeczytaj co to. Co podejrzane - zatrzymaj menadżerem, wywal plik z dysku i tyczące się go wpisy w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pissi Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Screeny są miażdżące. Z pierwszego okna odznacz wszytko oprócz antydialera o ile użwasz modemu. W sumie nawet jego możesz odznaczyć o ile wyraźnie słyszysz kiedy modem się rozłącza i łączy. W drugim oknie wyłącz mwsoemon i elitemediapop. Co do McAfee to nie wypowiem się bo nie używam. W trzecim oknie wyłącz praktycznie wszystko. W czwartym też wszystko. dzieki wielkie za wskazówki...:P:P denerwował mnie startujacy net...a tu okazalo sie ze to grubsza sprawa tak czy owak dzikei za poswiecony czas...zadzialalo:P:P O stary, jaki śmietnik ;] Ze 40% tego to spyware i inne śmieci - weź zrób skana, o którym mówiłem. Z tego, co zostanie nazwę każdego procesu, którego nie znasz wrzuć w google i przeczytaj co to. Co podejrzane - zatrzymaj menadżerem, wywal plik z dysku i tyczące się go wpisy w rejestrze. dzikei zrobie tak jak radzisz zeskanuje kompa...a pozatym nie stary...tylko stara..:):):):P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wybacz, stara ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...