Skocz do zawartości
sender28

Cichy I Wydajny Wiatrak Na Tył Obudowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poszukuję wiatraka jak w opisie. Ponieważ obency ktory posiadam ostatnia zaczął tak chałasować że nie mogę wytrzymać <_< Acha i jeszcze jedno. Mam jeszcze jeden wiatrak i chcę go spowolnić za pomocą regulatora obrotów tylko ze on ma wtyczkę zasilania taką jak np. dysk czy cdrom (chyba molex) a regulatory mają taką małą jak wentylator CPU. Jest moze jakas przejsciówka.....?? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jeden wiatrak i chcę go spowolnić za pomocą regulatora obrotów tylko ze on ma wtyczkę zasilania taką jak np. dysk czy cdrom (chyba molex) a regulatory mają taką małą jak wentylator CPU. Jest moze jakas przejsciówka.....??

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=8063

A ten wentyl szukasz na procka czy na tył obudowy ? Bo jakoś nie moge zkumać tego co napisaleś.

Witam. Poszukuję wiatraka jak w opisie. Ponieważ obency ktory posiadam ostatnia zaczął tak chałasować że nie mogę wytrzymać

Opis = sig ? Edytowane przez paluszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@skubi

Czytałem ale słowo opis przeczytałem jako sig, a nie temat. Przecież może być opis komputera czyli sig ? :PPPPP Jeżeli kogos uraziłem to sory :o

@sender

80mm - Arctic

92@120mm - Fander

Edytowane przez paluszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@skubi

Czytałem ale słowo opis przeczytałem jako sig, a nie temat. Przecież może być opis komputera czyli sig ? :PPPPP Jeżeli kogos uraziłem to sory :o

@sender

80mm - Arctic

92@120mm - Fander

Sorry mój błąd. Wentylator ma byc do obudowy.....a napisalem "jak w opisie" bo pisalem tez opis na gg.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...